bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kılıç: Sayın Kılıçdaroğlu rekor kıracak
GÜNCEL // 29 Mart 2017 Çarşamba 16:34 // Güncelleme: 29 Mart 2017 Çarşamba 16:34

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olduğundan beri 7 seçim kaybettiğini, şimdi 8’e girdiğini ama dünyada 7 seçime girip de kaybeden genel başkanın olmadığını belirterek, “Sayın Kılıçdaroğlu rekoru kıracak” dedi.

Kılıç: Sayın Kılıçdaroğlu rekor kıracak
Bakan Akif Çağatay Kılıç, STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları, AK Parti İl Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile Çarşamba Göl Restoran’da bir araya geldi. Bakan Kılıç burada yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımız dün Samsun’daydı. Hakikaten muhteşem bir miting, kucaklaşma oldu. Çarşamba’nın da gerçekten bu noktada yoğun bir şekilde birlikte Cumhurbaşkanımızı karşıladığını biliyoruz. Allah sizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sizlere teşekkürü var. Dün yaptığı ziyaretler esnasındaki o yakın ilgi ve alakadan tüm ilçelerimize ayrı ayrı teşekkürlerini iletmemizi istedi. Sizlere bir de müjdem var. Bir dahaki Samsun’a gelişinde Allah’ın izniyle programa Çarşamba’yı da dahil ederek ziyaret edecek. Ona göre hazırlıklarınızı yapın. Dün Samsun için tarihi bir gündü. 28 Mart 2017 günü yine Samsun’da tarih yazılan bir gün olarak tarihe geçti. Ben genel merkezde ilk göreve başladığım gün bana bir oda verdiler ve bana dediler ki; ‘sen burada çalışacaksın.’ Kafayı bir kaldırdım arkada koskocaman bir miting fotoğrafı. Dolmuş her yer insan. Dedim ki; ‘bu ne muhteşem bir şey.’ Sonra bir baktım fotoğrafa dedim ki’ aa burası Samsun.’ AK Parti’nin kuruluşundan sonraki ilk mitingi. Yine Samsun’da olmuştu. Dolayısıyla 2017’de de Samsun Sayın Cumhurbaşkanımızı yine o sevgiyle bağrına bastı. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.



“Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor”

Samsun’da dün ilginç şeyler olduğunu, çok ilginç şeyler yazıldığını belirten Kılıç, “Güldürüyorlar insanı. Meydan dolmuş, taşmış arkaya doğru yola çıkmış, sokaklarda ilerleyemedik. Belediyeye 45 dakikada gittik, oradan havalimanına yolda 4-5 kere durduk. Şehrin içerisinden ayrılırken halk oylaması koordinasyon merkezimizden çıkamadık. Sahile ilerleyemiyoruz. Şimdi bu kadar kalabalık varken enteresan şeyler yazanlar var. İşte bazıları kafasını kuma gömünce görmüyorlar. Diyorlar ki; ‘oraya kaç tane öğrenci getirdiniz.’ Öncesinde çok gezdik Samsun içerisinde vatandaşlarımızı birebir davet ettik. Ne dediler biliyor musunuz? ‘Biz Salı günü oradayız, Saat 15.00’te meydandayız.’ Dedim ki çocuklara gençlere, ‘okul falan?’ Onlar da bana dedi ki, ‘kusura bakmayın bakanım. Bir günlük bizi affetsinler. Biz Cumhurbaşkanımıza geleceğiz, en büyük sosyal bilgiler dersini orada alacağız.’ Memur arkadaşlar, esnaflar, çalışanlar. Esnaf arkadaşlar diyorlar ki, ‘bakanım, Salı günü saat 3’te Samsun’da kimse alışverişe çıkmasın. Biz dükkanları kapattık, meydandayız.’ Değerli kardeşlerim bu zorla olmaz. O meydan o kadar zorla dolmaz, bu millet de zorla sokağa çıkıp da sevmediği insanın önüne zorla gitmez. Yüreğinden, sevgisinden gider. Bunu anlayın. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. Çünkü kendinden geliyor, samimi geliyor. Samsun’a gelip de, ‘salon, alan vermediler’ deyip de sonra kendilerine tahsis edilen salonu kullanamayıp sonra otelde toplantı yapanları da gördük” şeklinde konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç sözlerine şöyle devam etti: “Bir buçuk haftadır CHP il başkanından cevap bekliyor bizim başkan. Ama milletvekilleri konuşuyor. CHP milletvekilleri konuşuyor. Kemal Zeybek gözünü seveyim, şuraya gelip de meydanı görseydin. Cevabı orada alırdın. Herhalde dün akşam itibariyle onlar da tamam dediler ‘bu iş bitti.’ Bir gün önce Cumhurbaşkanımız Sarıyer’de ‘hayır’ çadırına giderek onları ziyaret etmiş. Sohbet etmiş. Gördünüz mü hani diyordunuz siz, ‘Cumhurbaşkanı bütün halkı kucaklamıyor?’ Kucaklıyor işte. Ama sizin bazılarınızın ortaya koymuş olduğu argümanlar anlatılacak gibi değil. Dün Samsunlu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Gerçekten çok farklı bir gururu ve onuru yaşattınız bize. Gelen herkes, misafirlerimiz aynı şeyi söyledi. Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli de geldi bize destek için ve dedi ki; ‘Samsun’a o kadar gelip, gittim böyle bir şey görmedim.’ Sokaklarda sohbet ettiğimiz vatandaşlar aynı şekilde. Dostlarımız bizi arıyorlar ve diyorlar ki, ‘sayın bakanım biz bugüne kadar böyle bir şey görmedik.’ Diyorlar. Bunu söyleyenler de yeni siyasete girmiş insanlar değil. 20, 30, 40 yıl. Hepsi ‘biz böyle bir şey görmedik’ diyor. Samsun bu işte. Samsun kendisi için gece gündüz, milleti için çalışan liderini, Cumhurbaşkanını bağrına basıyor. İnşallah 16 Nisan’da da ne dedi Cumhurbaşkanımız, ‘yüzde 66 bile etmez’ dedi. Daha yukarı. Allah’ın izniyle bu olacak”



Kılıçdaroğlu’na eleştiri

Dün akşam CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon kanalında söyleşiye katıldığını hatırlatan Bakan Kılıç, “Demiş ki, ‘Hükumeti kaldırıyoruz, Bakanlar Kurulu atamayabilir isterse yeni sistemde başkan.’ Geçen hafta lokantaları kapatıyordu, sonra dedi ki ‘muhtarları kapatacak’. Cumhurbaşkanı olduktan sonra her hafta külliyede muhtarları ağırlayan Cumhurbaşkanımız muhtarlığı mı kapatacak? İlk muhtarlar ile görüşmeye başladığında ne demişti Sayın Kılıçdaroğlu, ‘bu muhtarları niye çağırıyorsun külliyeye, muhtarlar ile her hafta bir araya gelinir mi?’ Şimdi ne yapıyor? Muhtarlarla her hafta bir araya geliyor. Taklitlerinden sakının diye bir reklam vardı zamanında taklit ile olmuyor Sayın Kılıçdaroğlu. Bir de demiş ki ‘hepsi bana yükleniyor.’ Sayın Kılıçdaroğlu, malzemeyi sen veriyorsun, biz vermiyoruz. Söylüyorsun bir şeyler biz de cevap veriyoruz. Malzemeyi sen veriyorsun, hiç kusura bakma hem neye hayır dediğini bilmiyorsun gidiyorsun radyo programında anlatıyorsun, olmuyor” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi inşallah hayata geçtiğinde sizlerin de bizlerin de önü çok açılacak. Burada 2-3 dönem muhtarlık yapanlar var. Bir şey söyleyeyim mi siz Kılıçdaroğlu’nu geçtiniz. Niye genel başkan olduğundan beri kazandığı bir seçim yok. 7 seçim kaybetti, 8’e giriyor. Ama dünyada 7 tane seçime girip de kaybeden genel başkan da yok. Ama Sayın Kılıçdaroğlu rekoru kıracak. Diyor ya Sayın Cumhurbaşkanımıza tek adamlık falan. Sayın Kılıçdaroğlu sen koltuğunda 7 seçim kaybetmiş bir genel başkan olarak oturuyorsun. 7 seçim kaybetmişsin. Tek örneksin o yüzden tek adamsın. Bizim Cumhurbaşkanımız yüzde 52 ile oy ile seçildi. Genel seçimler yerel seçimler referandumlar kazandı. Sen kaç seçim kazandın Sayın Kılıçdaroğlu bir söyle. Tabii Muharrem İnce genel başkanlığa aday olduğunda ne demişti? ‘Sayın Kılıçdaroğlu ile bir referanduma girersek kaybederiz’. Muharrem İnce söylüyordu. Ben söylemiyorum geleceği görmüş. Şimdi de meydan meydan geziyor. Öyle diyor böyle diyor Sayın Muharrem İnce, sen nasıl o genel başkan yardımcılığını kaybettin. Onu anlatırsın inşallah bir gün. Bir de şunu da dile getir: Sen kendi genel başkanının bu işi yapamadığı söyledin. Bu eleştiriyi getirdin. Doğruları konuş doğruları doğru şeyle. Söyle geçen gün yaptığın benzetme hiç yakışmadı. Geçen gün Avrupa ile ilgili yaptığın eleştiri. ‘Yarın diyor Esat’ı getirip burada 3 milyon Suriyeliyi konuşturursak.’ Esat dediğin adam bir katil. Milyonlarca insanın ölümüne sebep olmuş, 3 milyondan fazla insanı evinden etmiş. Sen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanı’nı, bakanlarını seçilmiş milli iradeden yetkisini almış seçilmiş insanları diktatörler ile, milletine zulmedenler ile mi karşılaştırıyorsun. Bazen böyle siyasette yön şaşıyor yön. Ağızdan çıkanı kulak duymuyor”



“Bunlar işte böyle bukalemun”

“Bu FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz’da neleri yaptığını hep birlikte gördük” diyen Kılıç, “O darbecilerin başını çektiler bu FETÖ ile işbirliği yapıp taşeronluğunu yapan ona yardımcı olan yataklık eden herkes ile bizim mücadelemiz acımasızca sürecek. Hiç kusura bakmasınlar, nereye kaçarlarsa kaçsınlar, hangi deliğe girmeye çalışırlarsa çalışsınlar onları inlerinden çıkaracağız. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Sayın Cumhurbaşkanımız ne dedi ‘inlerinizden çıkaracağız’ sizi. Onları inlerinden çıkaracağız. Saklanmaya, inkar etmeye çalışanlar, biz yapmadık’ diyenler zoru görünce dönenler hiç kusura bakmayın siz bu millete ihanet ettiniz. Bu ihanetin hesabını da mahkemelerde göreceksiniz. Zaten bu millet sizi gönlünden de yırtıp attı. Burada sizin hiçbir yeriniz yok. O ABD’de de oturan var ya hiçbir şeye karışmadım deyip duruyor biz senin neler karıştırdığını biliyoruz. Senin uşaklarının da nelere karıştığını iyi biliyoruz hizmetkarlarının. Bunların hepsini biliyoruz. Mahkeme de şimdi hepsi hesap veriyor. Bunların herhalde cibilliyetinde var mahkemeye çıkınca yalan ‘Biz öyle oraya gitmemiştik’ diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın kaldığı yere gidip üç helikopterle elinde silahla ne yapacaktın, oraya gezmeye mi gittin? ‘Biz orayı bilmiyorduk’ diyor. Bunlar işte böyle bukalemun. Cumhurbaşkanımız ‘bu itirafçılara da dikkat edin’ dedi. İşi kaydırmaya, yönünü değiştirmeye çalışıyorlar. Bizim elimizde veriler var. Hiç boşuna uğraşmayın. Bu millete hesap vereceksiniz. Bu milletin meclisini bombaladınız. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni bombaladınız. Sokakta millete silah çektiniz. Bunun hesabını vereceksiniz. Sonuna kadar vereceksiniz. Bir milletvekili, ‘PKK sizi tükürükle boğar’ diyordu. O şimdi nerede? Hapishanede. Hadi bir daha söylesene, yüreğin varsa söylesen onu. Bunlar hain. Bu hainlerin hepsine gerekli cevabı veriyoruz. Avrupa’da da ne yapıyor? Cumhurbaşkanımızın resmini koymuş yanına da silah koymuş. İngilizcede ‘Erdoğan’ı öldürün’ demiş. Haddinizi bilin. Kendinize gelin. Siz kimsiniz? Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin Cumhurbaşkanı’na öldürün diyeceksin öyle mi? Dünyanın neresine kaçarsanız kaçın sizi bulacağız. Kimlerin yaptığını da az çok tahmin ediyoruz. Terör örgütünün biri üstlenmiş. Onlar da gününü görecek. Gençlerimizi evlatlarımızı bu milletin vatanının evlatlarını öldürenler, onları şehit edenler hesabını verecek. 16 Nisan’da biz de sandıkta dersi vereceğiz” şeklinde konuştu.



“Stadyum bitti ama ince işçilikleri kaldı”

Samsun’un yeni stadı hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Akif Çağatay Kılıç, “Stadyum bitti ama ince işçilikleri kaldı. Bazen oluyor böyle şeyler. Müteahhit orada da bizi zora soktu. Ama iyi olacak inşallah. Samsunspor da çıkıp oynayacak orada. Biz elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası da teknik kadronun, futbolcuların işi. 13 futbolcu aldılar” dedi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da katıldı.



Bakan Kılıç otları süpürdü

Bakan Kılıç, toplantının ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına giderken temizlik işçilerine yardım etti. İşçilerin elindeki süpürgeyi alan Bakan Kılıç, İl Başkanı Muharrem Göksel ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile birlikte parktaki biçilmiş otları süpürdü.
Kılıç: Sayın Kılıçdaroğlu rekor kıracak
Kılıç: Sayın Kılıçdaroğlu rekor kıracak
Kılıç: Sayın Kılıçdaroğlu rekor kıracak