bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Karaduman: Erken seçime hazırız
GÜNCEL // 19 Nisan 2018 Perşembe 10:10 // Güncelleme: 19 Nisan 2018 Perşembe 10:10

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, erken seçim kararı alınması ile ilgili konuştu: “Alınan bu karar Türkiye için yeniden bir dirilişe, şahlanışa vesile olacaktır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Her daim seçimlere hazır olan teşkilatımız alınan bu karar ile sahaya inip hemen çalışmaya başlayacaktır.”

Karaduman: Erken seçime hazırız
AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman'ın erken seçim kararı alınması ile ilgili yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:
"Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi kabulünde Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin erkene alınmasıyla ilgili teklifi değerlendirdiklerini seçimlerin 24 Haziran 2018, Pazar günü yapılmasına kararının verildiğini açıklandı.

“ESKİ YÖNETİM SİSTEMİNİN HASTALIKLARI, ATTIĞIMIZ HER ADIMDA KARŞIMIZA ÇIKABİLİYOR”

Sayın Cumhurbaşkanımızın da MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmelerinin ardından yaptığı açıklamada belirttiği gibi Türkiye hala 16 Nisan’dan sonra artık “eski” olarak nitelendirilecek sistemle yönetiliyor. Cumhurbaşkanı ile hükûmetin uyumlu çalışması sayesinde ciddi bir sorun yaşanmıyor gibi gözükse de eski sistemin hastalıkları attığımız her adımda karşımıza çıkabiliyor.
Buna rağmen bizim tercihimiz hep milletimize verdiğimiz taahhüde uygun şekilde 2019 Kasım’ındaki seçimlere kadar dişimizi sıkmaktan yana olmuştur.

‘’YENİ YÖNETİM SİSTEMİNE GEÇİŞ GİDEREK ACİLİYET ARZ ETMEYE BAŞLAMIŞTIR’’

Ancak, gerek Suriye’de yürüttüğümüz sınır ötesi operasyonlar, gerek Suriye ve Irak merkezli olarak bölgemizde yaşanan tarihî önemdeki hadiseler, Türkiye’nin bir an önce belirsizlikleri aşmasını zorunlu hâle getirmiştir. Ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınabilmesi ve uygulanabilmesi için yeni yönetim sistemine geçiş giderek aciliyet arz etmeye başlamıştır.

"HAYIRLI OLSUN"
Suriye’deki gelişmelerin hızlandığı, makroekonomik dengelerden büyük yatırımlara kadar her konuda çok önemli kararlar vermemiz gereken bir dönemde seçim konusunu ülkemizin gündeminden bir an önce çıkarmamız zorunlu hale gelmiştir. Alınan bu karar Türkiye için yeniden bir dirilişe, şahlanışa vesile olacaktır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.
Her daim seçimlere hazır olan teşkilatımız alınan bu karar ile sahaya inip hemen çalışmaya başlayacaktır.
Kutlu yürüyüşe devam…"