bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kandil Zaten Bu Partinin Merkez Üssü
GÜNCEL // 25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:33 // Güncelleme: 25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden HDP’yi sert sözlerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden HDP’yi sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, “Bölücü örgütün güdümündeki bu parti İstanbul’da ne kadar sapkın grup varsa hepsini de bayrağı altına topladı. Bütün bunlarla beraber Kandil zaten bu partinin merkez üssü. Pensilvanya bu partiyi destekliyor. Ermeni lobisi bu partiyi destekliyor. DHKP-C bunları destekliyor. Milliyetçi olduğu iddiasındaki bir parti bunları destekliyor. Yunanistan’daki iktidar partisi sanki kendi dertlerini çözmüşlerde bunları destekliyorlar. Anamuhalefet partisi ile ortak gibiler. Medya derseniz Doğan Grubu başta olmak üzere bu partinin genel başkanından bir pop star edasında, demokrasi kahramanı icat etmenin peşine düştü” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanbeyli Kent Meydanı’nda Sultanbeyli Tapu Devir Töreni’nde katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Sultanbeyli’nin büyük ölçüde olmasa da tapu sorunun çözülmesi için ilk adımın atıldığını belirtti. Kendisinin Sultanbeyli’yi iyi bildiğini belirten Erdoğan, “Ama birileri de sadece dinledikleriyle konuşurlar. Burada ilk yerleşimler kurulmaya başladığından beri sözleşmeyle yürütülen ve pek çok sıkıntıya yol açan işlemler artık tapu üzerinden ve sağlıklı bir şekilde yapılabilecek” ifadelerini kullandı.

Sultanbeyli’ye bir şükran borcunun olduğunu kaydeden Erdoğan, “10 Ağustos 2014 seçimlerinde yüzde 70 rekor bir oyla şahsımı desteklediniz. Bizde eğilmek var mı? biz sadece ve sadece rabbimizin karşısında rükûda eğiliriz. Bugüne kadar böyle geldik bundan sonra da böyle gideceğiz. Ben bu kadir şinaslığınıza, ahde vefanıza özelikle bu kardeşinize sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin vermiş olduğu bu destek, bu itimat, bu güven karşılığını bulacaktır. Allah birliğimizi, beraberliğimiz daim kılsın diyorum. 10 Ağustos’ta sadece bu kardeşinizi cumhurbaşkanı seçmekle kalmadınız, aynı zamanda Türkiye’de bir dönemi kapatıp bir dönemi açtınız. Türkiye cumhurbaşkanını artık doğrudan seçiyor. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi kim ne derse artık ülkemiz için kaçınılmaz hale geldi” diye konuştu.

7 Haziran seçimleri için çok enteresan ittifakların kurulduğunu kaydeden Erdoğan, “Tüm geçmişlerini, bugüne kadar savundukları tüm değerleri, ifade ettikleri tüm ilkeleri bir kenara bırakan bazı partiler, eski Türkiye talebinin etrafında toplandılar. Sultanbeyli eski Türkiye’yi iyi bilir değil mi? Sultanbeyli eski Türkiye’de buradaki erkeklerin başlarındaki takkelerden, kadınların başörtülerinden dolayı medya vasıtasıyla nasıl tahkir edildiğini iyi bilir değil mi? Sultanbeyli, 28 Şubat’ta kendisinin nasıl hedef haline getirildiğini iyi bilir değil mi? Sultanbeyli, eski Türkiye’nin insanlıktan nasibini alamamış yaratıklarının her fırsatta kendisine nasıl saldırdığını iyi bilir değil mi? İşte bu eski Türkiye özlemlileri bu defa yelpazeyi çok daha geliştirmiş şekilde yine karşımıza dikildiler” şeklinde konuştu.

“Bölücü örgütün güdümündeki bu parti İstanbul’da ne kadar sapkın grup varsa hepsini de bayrağı altına topladı” diyen Erdoğan, “Bütün bunlarla beraber Kandil zaten bu partinin merkez üssü. Pensilvanya bu partiyi destekliyor. Ermeni lobisi bu partiyi destekliyor. DHKP-C bunları destekliyor. Milliyetçi olduğu iddiasındaki bir parti bunları destekliyor. Yunanistan’daki iktidar partisi sanki kendi dertlerini çözmüşlerde bunları destekliyorlar. Anamuhalefet partisi ile ortak gibiler. Medya derseniz Doğan Grubu başta olmak üzere bu partinin genel başkanından bir pop star edasında, demokrasi kahramanı icat etmenin peşine düştü” ifadelerini kullandı.

Tek vatan, tek bayarak, tek millet ve tek devlet vurgusu yapan Erdoğan, “Pensilvanya’daki zat hadi gel ya niye gelmiyorsun? Şimdi Türkiye’den kaçıp gelenlere orada ev sahipliği mi yapıyorsun? Bak hepsi kaçık gidiyor. 400 dölüm bir arazi, bu arazinin üzerinde villalar, orada oteller şimdi kaçıp gidenler oraya gidiyor. Bunların da kendilerine has imamları var biliyorsunuz. Hep bu imamlar kaçıp gidiyor, imam kaçıp gider mi? Ama gidiyor” diye konuştu. (ANKA)