bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
GÜNCEL // 26 Mayıs 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 26 Mayıs 2015 Salı 00:00

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Malatya’da katıldığı toplantıda Çözüm Süreci’nin 7 Haziran’dan sonra güçlü bir şekilde devam edeceğini ve sonuca ulaşacağını söyledi.

Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nca düzenlenen Bingöllüler ve Muşlular Dayanışma toplantısına Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz katıldı. Diyarbakır’dan 1.Sıra Milletvekili Adayı olarak çalışmalarını yürüten Bakan Yılmaz, konuşmasına Kürtçe selamlama ile başladı. Malatya’ya her geldiğinde huzur hissettiğini söyleyen Bakan Yılmaz, Malatya’nın bir üretim şehri olduğunu söyledi. Hemşehrileri ile bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Bakan Yılmaz, Çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kimliklere saygılı olacakların ancak hiçbir zaman kimlik siyaseti yapmayacaklarının altını çizen Yılmaz, “Etnik kimliğimiz ile inancımız ile iftihar edeceğiz ama etnik kimlik siyaseti yapmayacağız. Mezhep siyaseti yapmayacağız” dedi.

Türkiye’nin çözüm sürecini sonuçlandıracağını ifade eden Bakan Yılmaz, bu sürecin sadece Türkiye’ye değil bütün Orta Doğu’ya huzur ve barışı getireceğini dile getirdi. Yeni Türkiye’de devleti yöneten bir grup azınlığın millete efendilik yapamayacağının altını çizen Bakan Yılmaz, Yeni Türkiye’de yönetenlerin halka hizmetkar olacağını söyledi. Bazılarının Yeni Türkiye’yi istemediğini ve eski dönemlere dönmek istediğini belirten Yılmaz, “Eski zihniyeti tekrar canlandırmak istiyorlar. Bunlara asla müsaade etmemeliyiz” şeklinde konuştu.

7 düvelin kendilerine karşı birleştiğini söyleyen Bakan Yılmaz, “CHP, MHP, HDP, Paralel, üçgen ne ararsanız hepsi bir araya gelmişler AK Parti’yi nasıl güçten düşürürüz bunun için uğraşıyorlar. Çok uyanık olmamız lazım” diye konuştu. Ülkede çözüm sürecini AK Parti’nin başlattığını kaydeden Yılmaz, 7 Haziran’dan sonra güçlü bir şekilde yollarına devam ederek bu süreci sonuçlandıracaklarını söyledi. Bu tür meselelerin küçük partilerin işi olmadığını ifade eden Bakan Yılmaz, bu tür önemli meseleleri güçlü partilerin çözeceğini kaydetti. Çözüm sürecine karşı olanların AK Parti’ye engel olmak istediklerini belirten Yılmaz, “AK Parti’nin gücünü kırmaya çalışıyorlar. Çünkü şunu biliyorlar. AK Parti mecliste büyük çoğunluğa sahip olmazsa, AK Parti Allah korusun iktidardan uzaklaşırsa çözüm sürecinin de akamete uğrayacağını çok iyi biliyorlar. Ve bunun için AK Partiye saldırıyorlar, önünü kesmeye çalışıyorlar” dedi.

Çözüm sürecinin başarıya ulaşması adına AK Parti’nin daha da güçlenmesi gerektiğini dile getiren Yılmaz, “Geçmişte Erbakan denedi olmadı, Özal denedi olmadı. Çünkü o dönem böylesine güçlü bir parti yoktu. Elhamdülillah artık güçlü bir partimiz var kuvvetli bir partimiz var bunu güçten düşürmeyelim” diye konuştu.

Türkiye’nin bugün kritik bir eşiğe geldiğini kaydeden Bakan Yılmaz, herkesin 7 Haziran’da mutlaka sandık başına gitmesi gerektiğini belirterek “Allah korusun yarın Ak Parti güçten düştüğü zaman düşünebiliyor musunuz CHP, MHP, HDP bu üçü bir araya gelip bu memleketi yönetebilirler mi? bunlardan bir hayır gelir mi memlekete? şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci’de Malatya’nın sorunlarını yakından bildiklerini belirterek “Bunları el birliği ile çözeceğiz. Çözüm noktasındaki tek parti AK Parti’dir. İnşallah 7 Haziran’da sizin tercihiniz iktidardan yana olur” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “Bireysel yapılacak her türlü konuşmanın kenara bırakılması gerekiyor. Bizim milletimiz için, ümmetimiz için yapacağımız her türlü çalışmada ortak adım atmamız gerekiyor. Bingöllü ve Muşlu kardeşlerimiz mazlumların yanında, zalimlerin karşısında durarak çok net bir şekilde durdular” şeklinde konuştu.

Ramada Altın Kayısı Otel’de düzenlenen dayanışma yemeğine Bakan Yılmaz’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Av. Bülent Tüfenkci ve Nurettin Yaşar ile Malatya’da yaşayan Bingöl ve Muşlu vatandaşlar katıldı.
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da
Kalkınma Bakanı Yılmaz Malatya’da