bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İnce'den yeni FETÖ iddiası
GÜNCEL // 10 Haziran 2018 Pazar 01:25 // Güncelleme: 10 Haziran 2018 Pazar 01:25

NTV'de canlı yayına katılan ve "Sıkı durun çok ilginç bir şey söyleyeceğim size" diyen İnce, Türkiye'nin FETÖ lideri Gülen'i eski tarihli suçlar için istediğini iddia etti.

İnce'den yeni FETÖ iddiası

Muharrem İnce'nin açıklamalarından satır başları;

"TOPLAM 106 MİTİNG YAPMIŞ OLACAĞIZ"

Seçim gününe kadar 106 miting yapmış olacağız. Toplumun huzur, barış ve gülümsemeye ihtiyaç var. 16 yıldır Erdoğan milleti çok gerdi, toplumun huzura ihtiyacı var. Ben çocuklara hayal kurdurmak istiyorum. Uzay üssünde olmayı hayal etmelerini istiyorum. Mizah yoksa siyaset hoyrat olur. Çocuklarımızın geleceği iyi olacak diye bir şey vermeniz lazım, onu yapmaya çalışıyorum.

"KANDİL OPERASYONUNU YAPAMAYACAKLAR"

Davul ile zurna ile operasyon olur mu. Biz geliyoruz kaçın demektir. Erdoğan'ın derdi Kandil falan değil, derdi seçim. Senin bunu meydanlarda oy devşirmek için yaptığını biliyorum. Siz İran ile anlaşadan ABD ile anlaşmadan bunu yapamayacağınızı ben biliyorum. Bunu siyaset için kullanmak yanlıştır. Erdoğan ve hükümeti ciddiyete davet ediyorum. Siyasete alet etmeleri orduyu yıpratır.

"85 KLASÖR DEĞİL, 27 KLASÖR GÖNDERMİŞLER

(FETÖ lideri Gülen'in ABD'den istenmesi) Ben Fethullah Gülen'i usulüne uygun istemedi dedim. İstedik dediler. Muharrem İnce gelsin dosyaları ona açalım dediler. Arkadaşlarım 85 klasör dediklerine bakmayın dediler 27 klasör var dediler. İade talebiyle ilgili 7 dosya var bunların 4'ü 15 Temmuz öncesindeki olaylarla ilgili.

"SIKI DURUN ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM SİZE"

Sıkı durun çok ilginç bir şey söyleyeceğim size. Bazı dosyalarda suç tarihleri 2011'de başlıyor. Erdoğan'a göre milat kaçtı? 17-25 aralık 2013. Siz miladı 2013'te başlatıp, suçları 2011'e çekerseniz inandırıcı olur mu? Milletvekillerinin Pensilvanya ziyareti ne zaman? Mayısa 2012'de. Siz MAyıs 2012'de ziyaret edeceksiniz, sonra da ABD'ye 2011'deki suçlar için bana iade edin diyeceksiniz.
Bülent Arınç'ın Gülen ziyareti 2013 yılında. Sorum net: Bu dosyaları 6-7 ay neden beklettiniz?