bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'İlkadım'ın geleceğine birlikte karar veriyoruz'
GÜNCEL // 29 Ağustos 2018 Çarşamba 17:56 // Güncelleme: 29 Ağustos 2018 Çarşamba 17:56

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Muhtar Derya Bozkurt ile birlikte Selahiye Mahallesi sokaklarını gezdi.

'İlkadım'ın geleceğine birlikte karar veriyoruz'

Mahalle ve esnaf gezilerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Selahiye Mahallesi’ni gezerek mahalle halkı ile sohbet etti.

Mahalle muhtarı Derya Bozkurt’un da eşlik ettiği ziyarette Başkan Erdoğan Tok,  mahalle bakkalı,  çocuklar ve gençlerle görüştü.  Sokağın sesini ilk ağızdan duyan Başkan Tok,  Şehit Gökhan Bayram Parkı’nda eğlenen çocuklarla hoşça vakit geçirdi.


“GÖNÜLLERİ İHMAL ETMİYORUZ”


İlkadım’ın geleceğini ilgilendiren iş ve hizmetlerde halkın talep ve isteklerini dikkate alarak karar aldıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Geçmiş dönem belediye başkanlığından bugüne halkla iç içe olan belediyecilik anlayışıyla görev yaptıklarını belirterek, “Halkla kucaklaşan, halkın derdiyle hemhal olan bir geleneğin temsilcisiyiz. Biz yüreğimizi sevgi ile beslerken, gönülleri de ihmal etmiyoruz” dedi.


“HALKIN İÇİNDE OLMAKTAN KEYİF ALIYORUM”


Halkın içinde bulunmaktan büyük bir keyif aldığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,
“Esnaf ziyaretlerimizde ve mahalle gezilerimizde yakaladığımız sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla iç içe oluyor, ilçemizle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Halkımızın ve esnafımızın bizlerden neler beklediğini, ilçemiz için neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara sohbet ederek bilgi aktarıyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve bilgi paylaşımında bulunarak ilçemizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz” diye konuştu.