bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım'da yatırımlar gençliğe
GÜNCEL // 3 Mart 2019 Pazar 17:32 // Güncelleme: 3 Mart 2019 Pazar 17:32

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesislerinde 555 gençle bir araya geldi. Burada gençlerle sohbet eden Tok, gençlerin ülkenin en önemli dinamiği olduğunu söyledi.


Programda İlkadım Belediyesi İlkadım Etüt ve Eğitim Merkezlerinde (İLKEM) 4. sınıftan 8 sınıfa kadar eğitim gören ve LGS - YKS öğrencilerini temsilen konuşan İpek Güldaş ve Müberra Çolak, “Başkanımız Erdoğan Tok'un bizlerin üzerine çok emeği var, bizlerde başkanımız Erdoğan Tok gibi insanlara faydalı bireyler olmak istiyoruz” diye konuştular.



“Eğitime ve gençliğe yaptığımız yatırımların meyvesini, çocuklarımızın başarılarıyla mutlu olmasıyla alıyoruz”


Her dönemde gençleri çok önemsediğinin altını çizen Erdoğan Tok, “Eğitime ve gençliğe yaptığımız yatırımların meyvesini, çocuklarımızın başarılarıyla mutlu olmasıyla alıyoruz. İlkem Eğitim Kurslarımız 3 Farklı şube ile hizmet veriyor. İlk olarak Unkapanı'nda da açılan İLKEM, çıraklık dönemimizde bugün ortaya koyduğumuz başarı ile ustalık eseri olarak kendini gösterdi. Bin beş yüz gencimiz buradan üniversiteli oldu. 31 Mart'tan sonra inşallah ustalık dönemiz ile 3 Şube sayımızı 6'ya çıkararak 6 Farklı mahallemizde, binlerce gencimize hizmet vermek üzere hazırlanıyoruz. 2014 ile 2019 yılları arasında 3.680 öğrenciye Hizmet verdik. Türkiye'de ilk ve tek Eğitimin tüm kademelerinde hizmet veren tek Eğitim Kursu olmanın mutluluğunu İLKEM le yaşıyoruz. İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite ve KPSS kursları ile YKS/Üniversite Hazırlık ve LGS/Liseye Giriş Sınavına Hazırlık Kursunda şuan 580 öğrencimiz hizmet alıyor. İLKEMDE eğitim alan bu gençlerimizi çok güzel yerlerde görüyoruz. Ben lise, üniversite yıllarımızda aktif siyasetin içinde yer aldım. Biz gençlerimize desteği gençlik yıllarımızdan itibaren Milli Gençlik Vakfı ile başladık. İlimizde Milli Gençlik Vakfı‘nın 10 yıl süreyle başkanlığını yaptım. Gençlik yıllarımda siyasette etkin rol alarak İlkadım ve Samsun'a hizmet ettim ve etmeye devam ediyorum. Her dönemimde gençliği çok önemsedim. Öğrenciler için gençler için çok gayret sarf ettim. Şimdi de İlkadım Belediye Başkanı olarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyorum” şeklinde konuştu.