bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım'da ödüllü şiir okuma yarışması
GÜNCEL // 17 Nisan 2020 Cuma 19:57 // Güncelleme: 17 Nisan 2020 Cuma 19:57
İlkadım'da ödüllü şiir okuma yarışması

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ödüllü şiir okuma yarışması düzenliyor.

 

İlkadım Belediyesi korona virüsle mücadelesini sürdürürken yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları unutmadı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evde kutlayacak çocuklar için ödüllü şiir okuma yarışması düzenleniyor. Video gönderen tüm çocuklara çeşitli armağanların verileceği yarışmada 1’incilik ödülü tablet, 2’ncilik ödülü dijital saat, 3’üncülük ödülü ise kitap seti olarak açıklandı.

 

 

Son katılım tarihi 22 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 17:00 olan görüntülü şiir okuma yarışmasına tüm çocuklar katılabilecek. 0553 560 05 30 numaralı WhatsApp hattına isim ve adres bilgileri ile çekilen videoları göndermek yeterli olacak. Gönderilecek videolar hazırlanırken telefon ve ya tabletin yatay konumda olmasına dikkat edilmesi gerektiği açıklanırken dereceye giren videoların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İlkadım Belediyesi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından vatandaşlarla paylaşılacağı duyuruldu.