bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım'da mücadele durmadı
GÜNCEL // 3 Mayıs 2020 Pazar 18:18 // Güncelleme: 3 Mayıs 2020 Pazar 18:18
İlkadım'da mücadele durmadı

1-3 Mayıs tarihleri arası uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince halka verilen hizmetler ve Covid-19 mücadelesinde hiçbir aksaklık yaşamadıklarını belirten Başkan Demirtaş; “Bu virüs ile mücadelemiz ilk günkü disiplin ve özveri ile devam ediyor” dedi.

 

İlkadım Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında yürütülen korona virüs mücadelesi aralıksız devam ediyor. Sokağa çıkma yasağını fırsat bilen Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri köpüklü ve ilaçlı su ile İlkadım’ı sokak sokak yıkarken bir yandan da ilçe genelindeki tüm yeraltı ve yerüstü konteynerleri düzenli aralıklarla dezenfekte ediyorlar. Vefa Timi vatandaşların taleplerini karşılamaya devam ederken İlkadım Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarını da sahipsiz bırakmıyor. Daha birçok hizmeti aynı anda yürüterek vatandaşların evde kalmaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Halkımızın sağlığı için her an görevimizin başındayız” diye konuştu.