bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İlkadım, 70 bin kişiyi buluşturdu
GÜNCEL // 12 Haziran 2018 Salı 13:19 // Güncelleme: 12 Haziran 2018 Salı 13:19

İlkadım Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen geleneksel Komşu İftarları programının bu yıl için sonuncusu gerçekleştirildi.

İlkadım, 70 bin kişiyi buluşturdu

İlkadım Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen geleneksel Komşu İftarları programının bu yıl için sonuncusu gerçekleştirildi. Reşadiye Mahallesi sakinlerinin bir araya geldiği Gönül Sofrasında iftar öncesi alana gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle sakinlerini selamlayarak taleplerini dinledi.


RAMAZAN AYINI DOYA DOYA YAŞADIK


Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede gerçekleştirilen Komşu İftarlarında 70 bini aşkın  İlkadımlıyla bir araya geldiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bu akşam Ramazan boyunca binlerce hemşehrimizle buluşmamıza vesile olan Komşu İftarlarımızın bu yıl için sonuncusunu Reşadiye Mahallemizin sakinleri ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Orucumuzu açmak için suyumuzu paylaştığımız, metrelerce uzanan iftar soframızda dertleştiğimiz, sohbetler ettiğimiz ve en önemlisi kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz Gönül Sofralarımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime şahsım ve İlkadım Belediyemiz adına yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.


BÜYÜK İLKADIM AİLESİ İLE AYNI SOFRAYI PAYLAŞTIK


Konuşmasına Ramazan Ayı boyunca bu güzel iftar sofralarını kuran Belediye Personeline teşekkür ederek devam eden Başkan Erdoğan Tok; “İlkadımlı kardeşlerimizin mutluluğu için tüm belediyemiz çalışanları ile bir aile ortamında çalışarak birlik ve beraberliği kendi içimizden başlatıyor ve tüm İlkadım’da bu birlikteliğin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel iftar sofralarını kurmak ve sizlerle aynı masada olabilmek için Ramazan ayı boyunca mesai mefhumu düşünmeden metrelerce uzanan iftar sofralarımızı kurduk. Her günün sonunda siz değerli İlkadımlılarla gönül soframızı paylaşarak tüm yorgunluğumuzu unutmuş olduk. Ramazan ayı boyunca bu sofralarda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” şeklinde konuştu.