bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İkinci dönem yüz yüze devam ediyor
GÜNCEL // 3 Şubat 2022 Perşembe 21:01 // Güncelleme: 3 Şubat 2022 Perşembe 21:01
İkinci dönem yüz yüze devam ediyor
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 7 Şubat Pazartesi günü 81 ilde, tüm ilçelerde okul öncesinden liseye kadar tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime aynı kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, "Omicron salgını ve vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz" diye konuştu.

Bakan Özer, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda, "Ulusal Eğitime Katkı Protokol Töreni"nin ardından, eğitim öğretimde ikinci yarıyılın 7 Şubat'ta yüz yüze başlamasına ilişkin açıklama yaptı.

irinci dönemin hiçbir kesintiye uğramadan nihayetlendirildiğine ve iki haftalık yarıyıl tatiline girildiğine dikkat çeken Özer, bu süreçte öğretmenlerin ve öğrencilerin büyük fedakarlıklar gösterdiklerini, öğrencilerin 5 ay her gün maskelerle ders dinleyip etkinliklere katıldığını anlattı.

Haftada 5 gün maskelerle ders veren öğretmenlerin, özellikle aşılanma oranlarının yüksekliği ile sürecin başarılı bir şekilde devam etmesinde çok büyük katkısı olduğuna işaret eden Mahmut Özer, "İnşallah 7 Şubat'ta yani pazartesi günü 81 ilde, tüm ilçelerimizde okul öncesinden liseye kadar tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Yani Omicron salgını ve vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz" diye konuştu.