bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hintli gezgin Anıtkabir'e yürüyor
GÜNCEL // 17 Temmuz 2020 Cuma 21:57 // Güncelleme: 17 Temmuz 2020 Cuma 21:57
Hintli gezgin Anıtkabir'e yürüyor

Gandi'nin barış mesajını dünyaya yaymak için 3,5 yıl önce Hindistan'ın Wardha kasabasından yola çıkan gezgin Nitin Sonawane, 30'dan fazla ülkeyi ziyaret etti. Gürcistan'dan Türkiye'ye giriş yapan Sonawane, Anıtkabir'de Atatürk'ün huzuruna çıkmak için gerçekleştireceği Samsun-Ankara yürüyüşü öncesinde Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin konuğu oldu.


Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Hindistan Bağımsızlık Hareketi'nin lideri Mahatma Gandi'nin barış öğretisini anlatmak için dünya turuna çıkan gezgin Nitin Sonawane ile bir araya geldi. Başkan Deveci, Samsun'dan Ankara'ya gerçekleştireceği yürüyüşün ardından Anıtkabir'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkacak olan gezgin Sonawane'yi makamında ağırladı. 3,5 yıldır yürüyerek ve bisikletle sürdürdüğü dünya turu hakkında bilgiler veren Hintli gezgin, 20. yüzyılın en önemli liderlerinden biri olan Atatürk'ün ebedi istirahatgahını ziyaret edeceği için heyecanlı olduğunu söyledi. Başkan Deveci de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 101 yıl önce Samsun'dan başlatılan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluş ve kuruluş mücadelesine ilişkin bilgiler aktardığı Sonawane'ye Atakum ziyareti için teşekkür etti.