bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Havza'da sağanak yağış etkili oldu
GÜNCEL // 17 Temmuz 2018 Salı 15:46 // Güncelleme: 17 Temmuz 2018 Salı 15:46

Samsun'un Havza ilçesinde ansızın bastıran sağanak yağış etkili oldu. Ağaçlar ve trafik levhaları yıkıldı.

Havza'da sağanak yağış etkili oldu
Havza ilçe merkezinde yaklaşık bir saat süren etkili yağmur nedeniyle bazı evleri, işyerlerini su basarken İcadiye ve Yeni Mahallesinde sokaklarsa su ve çamur birikintileri oluştu. Yağmur sonrası Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Havza Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri ekiplerince sokaklarda temizlik çalışmaları başlattı.
Vezirköprü Havza Karayolunu biriken çamur ise polislerin güvenlik tedbirleri almasından sonra Havza Belediyesine ait iş makineleri ile temizlendi.
Yağış sonrası ilçede incelemelerde bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve vatandaşlar ile sohbet etti.
İkiz, ani ve etkili sağanak yağışlar nedeni ile ilçe merkezinde ve e bazı ev ve işyerlerini su bastığını belirterek; “İlçe merkezimizde yağış nedeni ile yollarımızda su ve çamur birikintileri oluştu. Ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor. Belediye olarak halkımıza hizmet ve yardım etmek için tüm birimlerimiz ile hazırız.  Hasar tespit çalışamlarımıza da biran evvel başlayacağız.Allah’ım izleri daha büyük afetlerden korusun” dedi.
Havza'da sağanak yağış etkili oldu
Havza'da sağanak yağış etkili oldu