bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gençler bilimle buluşacak
GÜNCEL // 11 Eylül 2022 Pazar 07:26 // Güncelleme: 11 Eylül 2022 Pazar 07:26
Gençler bilimle buluşacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesinde Kent Park projesinin içine inşa edilen Bilim Samsun; yeni nesil gençlik için ihtiyaç olan tüm gereksinimleri bünyesinde barındıracak. Başkan Mustafa Demir, "Burası geleceğimiz olan yavrularımızın, gençlerimizin çok daha iyi yetişmeleri, uzay teknolojileriyle tanışmaları ve özellikle de havacılıkla alakalı özel eğitim alacakları çok güzel bir mekan oldu" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum ilçesine yaklaşık 31 bin metrekarelik alanda inşa edilen "Kent Park" projesi tamamlandı. Yürüyüş parkurları, oyun alanları, büfe, kafe ve aktivite alanlarının yer aldığı Kent Park'ın içine Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında ‘Bilim Samsun’ projesi de dahil edildi.  Kent Park'ın 930 metrekarelik alanında yer alan Bilim Samsun'un açılışı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TEKNOFEST Karadeniz buluşmasında yapıldı.


Gençlerin büyük bir heyecanla beklediği merkezde astronomiden uzay ve havacılık atölyesine, doğa, tasarım, matematik ve tarım atölyesinden girişim, teknoloji ve dene yap atölyelerine varıncaya kadar birçok bölüm bulunuyor.