bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
GÜNCEL // 24 Mayıs 2015 Pazar 00:00 // Güncelleme: 24 Mayıs 2015 Pazar 00:00

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına, İlkadım ve Atakum ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla devam etti.

Fuat Köktaş Gül Dağıttı
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Samsun Lokantacılar, Tatlıcılar, Pastacılar ve Pideciler Odası Başkanı İsmail Balcı, yönetim kurulu ve üyeleri ile sabah kahvaltısında biraraya geldi.

İl ve İlçe teşkilat üyelerinin de katıldığı kahvaltı sonrası Atakum ilçesine giden Milletvekili adayı Köktaş, Adnan Merderes Bulvarı üzerinde bulunan kafelerde aileleri ile oturan vatandaşlarla biraraya geldi.

Milletvekili adayı Köktaş Atakum sahilinde yürüyüş yapanlara da karanfil vererek bol bol sohbet etti. Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 3.sü yapılan Büyük Buluşma etkinliğine de katılan Köktaş, hemşehrileri ile hasret giderdi.

Milletvekili adayı Fuat Köktaş, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Köktaş, "Eski Türkiye’nin hafızalarından silinmeyen görüntüsüydü uzun hastane ve eczane kuyrukları. Sosyal Sigortalar Kurumu o dönemlerde hep tartışmaların odağında oldu. Hakkında ’İflas’ raporu bile hazırlanmıştı. Gazeteler de "SSK’yı dolandırıp cezasız kaldılar", ’Çile Türkiyem Çile’, "SSK’nın Gizli İflas Raporu" diye manşetler atılıyordu. İflas eden Sosyal Devlet anlayışından, insanın, insanca yaşamasına olanak sağlayan anlayış ile AK Parti sosyal politika uygulamalarının en önemli ve en etkili aracının sosyal güvenlik sistemi olduğu gerçeğinden hareketle sosyal güvenliği sosyal sigorta, sosyal hizmet ve sosyal yardım üçlü zinciri içinde önemle ele almıştır" dedi.

Etkin, verimli ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla sosyal yardım ve hizmet alanındaki bütün kurum ve kuruluşları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde tek çatı altında birleştirildiğini hatırlatan Milletvekili adayı Köktaş, "Bakanlık çatısı altında, kadınları, çocukları, yoksulları, şehit yakınlarını, gazileri, yaşlıları ve engellileri kapsayan çalışmaları birbiriyle ilişkili ve bütüncül bir bakış ile gerçekleştiriliyor. Bu anlamda ihtiyacı olan vatandaşımızın her zaman yanında olduk. İşte ülkemizin nereden nerelere geldiğini unutmamamız gerekiyor. Bunların gençlerimize de hatırlatılması ülkemizin geleceği ve hedeflerimiz açısından çok önemlidir. 7 Haziran da ülkemizin istikrarı ve istikbali için sizlerden destek istiyoruz. Bizleri bu zamana kadar hiç geri çevirmediniz hep desteklediniz, sahip çıktınız. Gezi, 17 ve 25 Aralık olaylarında şer odaklarına en sert cevabı verdiniz. Yine ülkemiz üzerinde oyunlar oynamak, ülkemizi eski günlere döndürmek isteyenler var. Bunlara yine en güzel cevabı 7 haziran da inşallah milletimiz verecektir" şeklinde konuştu.

Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı
Fuat Köktaş Gül Dağıttı