bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Fırat Çakıroğlu OMÜ'de anıldı
GÜNCEL // 21 Şubat 2018 Çarşamba 12:38 // Güncelleme: 21 Şubat 2018 Çarşamba 12:38

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teşkilatı tarafından OMÜ'de düzenlenen yürüyüşle anıldı

Fırat Çakıroğlu OMÜ'de anıldı
Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, şehit edilişinin üçüncü yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ülkücüleri tarafından düzenlenen yürüyüşle anıldı.
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Ülkü Ocakları Samsun İl-İlçe yöneticilerinin ve öğrencilerin katıldığı yürüyüş, İlahiyat Fakültesi’nden başlayarak OMÜ Yaşam Merkezi’ne kadar devam etti. Burada basın açıklaması yapan katılımcılar Fırat Çakıroğlu’nu anacaklarını ve adını her zaman yaşatacaklarını ifade etti.
Yürüyüş boyunca 'Fırat Yılmaz  Çakıroğlu' , 'Ecel Yılar Fırat Yılmaz' , 'Ne Mutlu Türküm Diyene' ve 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları atıldı.
Başbuğ Alparslan Türkeş’in konuşmalarından kesitlerin de olduğu basın açıklamasında Afrin Operasyonu’nda görevini sürdüren askerlerimiz ve şehit olmuş askerlerimiz de unutulmadı.
Fırat Çakıroğlu OMÜ'de anıldı