bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Emekliler isyanda
GÜNCEL // 9 Aralık 2022 Cuma 21:44 // Güncelleme: 9 Aralık 2022 Cuma 21:44
Emekliler isyanda
DİSK Emekli Sen Samsun Şubesi üyeleri ve Atakum Temsilciliği, İstiklal Caddesi Süleymaniye Geçidi'nde gerçekleştirdiği eylemde 'Sermayaye değil emekliye emekçiye bütçe' pankartı açtı. Emekliler TBMM'de devam eden bütçe görüşmelerinde 'haktan ve emekten yana' bütçe hazırlanmasını talep etti.

 

ENFLASYON SÜREKLİ ARTIYOR

 

DİSK Emekli Sen Samsun Şube Başkanı Arif Kutlu,  "Resmi enflasyon oranlarında zamlar, emeklileri yoksullaştırma politikasıdır! ENAG’a göre 2022 yılının ilk 11 ayında enflasyon yüzde 125,43 olarak gerçekleşmiştir.

Bizler, işçinin, emeklinin cebinden alarak zenginleşenlerin; 14 milyona yakın emekli ve hak sahibi yurttaşa topyekûn saldırmaya devam edenlerin başvurduğu bu ayak oyunlarına göz yummuyoruz "dedi.

 

MÜCADELE SÜRECEK

 

Kutlu şöyle devam etti; "Bildiriyoruz: Bizlerin yaşam hakkını gasp edecek düzeyde yaratılan bu yoksulluğun sebebi olanları meydanlarda da sandıkta da yeneceğiz.
Biliyoruz: Bu ülkede emekliler, insan onuruna yakışır yaşam mücadelesi için DİSK Emekli-Sen çatısı altında örgütlenmeye, mücadelemize ses olmaya devam ettikçe soframızdaki ekmeği çalanların döneminin biteceği; güneşin sofrasının kurulacağı günler yakındır!
"ifadelerini kullandı.