bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Deveci: Her şeyiyle yaşanabilir bir Atakum olacak
GÜNCEL // 29 Mart 2019 Cuma 17:16 // Güncelleme: 29 Mart 2019 Cuma 17:16

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, coşkulu, kalabalık ve görkemli mitingler yapmaya devam ediyor.

Deveci: Her şeyiyle yaşanabilir bir Atakum olacak

Vatandaşlara, 1 Nisan'dan sonra gelişen ve modernleşen bir Atakum sözü veren Deveci, "Atakum'da bugüne kadar rant için yeşili neredeyse bitirme noktasına getirenler, dönüp bir yaptıklarına baksınlar. Atakum nefes alamıyor nefes. İnsanların gönül rahatlığı ile ailecek gidebilecekleri parklar ve yeşil alanlar ile Atakum'a nefes aldıracağız. Sözde şehirleşme için rant hırsına, büyüme adına betonlaşmaya izin vermeyeceğiz. Atakum, hem coğrafyası ile hem de insanı ile benzersiz bir kent. Bu kentin daha fazla potansiyelini harcamasına izin vermeyeceğiz. Atakum'da yeşil ile maviyi eskiden olduğu gibi barıştıracağız." dedi.


KADINLARA İSTİHDAM ALANI YARATACAĞIZ


Atakum Belediyesi'ni almaları halinde kadınlara eşit iş istihdam alanı ve gelir eşitliği sözü veren Deveci, " Kadınlarımız toplum içerisinde, çok kritik noktalarda bilgi, birikim ve uzmanlıklarıyla hayatımıza dokunan mesleklerde çalışıyor. Ama gelir dağılımı anlamında ortaya koydukları performansın karşılığını alamıyorlar. Böyle çağdışı bir şey kabul edilemez. Kadınlarımız emeklerinin karşılıklarını alacak. Buna  belediye olarak zemin hazırlayacağız. Kadınlarımıza gerekli iş istihdam alanını belediye vasıtasıyla açarak, Atakum'un elde ettiği tüm başarılarına kadınların da ortak olmasını sağlayacağız." ifadelerinde bulundu.


BELEDİYENİN ELİ ATAKUMLUNUN ÜZERİNDE OLACAK


Atakum Belediyesi'nin kazanılması sonucunda herkesi yönetime ortak edeceklerinin altını çizen Deveci, "Gittiğim her yerde Atakum Belediyesi'nin eli Atakumlunun üzerinde olacak diyorum. Ben vicdan sahibi bir insanım. Benim yönettiğim kentte bir vatandaş ağlarken ben nasıl rahat uyuyabilirim? Ben bunu yapamam. Her probleme gücüm yetmeyebilir ya da yetişemeyebilirim, ama derdi sıkıntısı olan vatandaş belediyeye gelecek; derdi sıkıntısı neyse anlatabilecek. Ben yoksam belediyedeki sorumlu personel bu vatandaşı dinleyecek ve gereğini yapacak. Sosyal Belediyecilik anlayışı, sosyal demokrat geleneği bunu gerektirir." şeklinde konuştu.

Deveci: Her şeyiyle yaşanabilir bir Atakum olacak