bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Demirtaş muhtarları ağırladı
GÜNCEL // 22 Nisan 2022 Cuma 18:18 // Güncelleme: 22 Nisan 2022 Cuma 18:18
Demirtaş muhtarları ağırladı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını iftar sofrasında ağırladı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Demirtaş "İlçede görev yapan muhtarlarımızla birlikte ilkadım’da güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Ihlamur Cafe sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeği programında konuşan, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk,” Muhtarlara her zaman destek olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a katkılarından ve iftar programından dolayı muhtarlar adına teşekkür etti.


“Sizlerle bu yolu yürümekten mutluyum”

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, paylaşmanın bol olduğu bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Demirtaş,” Ramazan’ın bereketi hep birlikte yaşanır. Sizlerle bir arada olmak için düzenlediğimiz iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Katılımlarından dolayı değerli muhtarlarımıza ve kıymetli eşlerine teşekkür ediyorum. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Sizlerle birlikte bu yolu yürümekten çok mutluyum.Bizler zaten meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla her zaman bir araya geliyoruz ama bu sefer de aileler olarak bir araya gelmek istedik” dedi.


“61 Mahallemizle sürekli iletişim halindeyiz”

İlkadım seven, ilkadım için çalışan büyük bir ailenin bireyleriyiz hepimiz diyerek sözlerine devam eden Başkan Demirtaş,” İlçemizdeki merkez mahallemiz hariç köy statüsündeki tüm mahallemize küçük de olsa mutlaka bir dokunuşumuz var. 3 yıldır ilçemize birlikte hizmet ediyoruz.İlkadım Belediyesi olarak 61 mahalle muhtarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Mahallelerimizde yapacağımız çalışmaları muhtarlarımızla koordinasyon içerisinde gerçekleştiriyoruz. İlkadım’da güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bayrama ulaşmamızı temenni ediyor, Ramazanınızın ve Bayramınızın birlik ve beraberlik içinde geçmesini diliyorum “dedi.


“Program dualarla son buldu”

İftar programı, ilkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar tarafından yapılan dua sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Demirtaş muhtarları ağırladı