bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Demir, Subaşı esnafıyla buluştu
GÜNCEL // 24 Ekim 2021 Pazar 18:06 // Güncelleme: 24 Ekim 2021 Pazar 18:06
Demir, Subaşı esnafıyla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Subaşı esnafıyla bir araya gelerek bölgeyi yeniden canlandıracaklarını ifade etti. Subaşını adına, şanına yakışır bir şekilde projelendirdiklerini vurgulayarak, “Samsun’u tüm ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyoruz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, beraberinde Genel Sekreter İlhan Bayram, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ile birlikte Subaşı esnafıyla bir araya geldi. Yapımı devam eden Subaşı Meydan Düzenleme ve Yeraltı Mekanik Otopark Projesi'nde gelinen son noktayı değerlendirerek esnafın talep ve önerilerini dinleyip, “Otopark yapısı tam otomatik mekanik sistem olup 2 katlı inşa ediliyor. Mekanik sistemle çalışan 142 araç kapasiteli bir otopark olacak. Proje kapsamında meydan içerisindeki tarihi Hamidiye Çeşmesi de yeniden yapılacak. Ayrıca meydana bir mescid inşa edilecek.” dedi.