bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Cumhurbaşkanı'na miting gibi uğurlama
GÜNCEL // 29 Mart 2017 Çarşamba 17:56 // Güncelleme: 29 Mart 2017 Çarşamba 17:56

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Türkiye’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanını uğurlamak için toplanan Tekkeköylüler ‘evet’ sesleri ile reisinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Cumhurbaşkanı'na miting gibi uğurlama
Toplu açılış töreni için Cumhuriyet Meydanı’nda Samsun tarihinin en büyük ve en coşkulu kalabalığına hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geri dönüş yolunda Tekkeköy’de binlerce kişinin katıldığı miting gibi bir kalabalık ile havaalanına uğurlandı.

Toplu açılış töreni için Samsun’a gelen ve Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geri dönüş yolunda Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binası önünde toplanan coşkulu Tekkeköy halkı ve belediye personeli tarafından miting gibi bir kalabalıkla karşılanarak havaalanına uğurlandı.

Tekkeköy halkının Cumhurbaşkanına olan sevgisini bir kez daha gösterdiğini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisini göstermek isteyen ve Cumhurbaşkanımızı uğurlamak isteyen binlerce vatandaşımız ile belediye personelimiz ellerinde bayraklarıyla yeni belediye binamızın önüne toplandı. Havanın kararmasına rağmen saatlerce Cumhurbaşkanımızın geri dönüşünü bekleyen coşkulu vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızı taşıyan otobüsü görünce yola atlayarak Cumhurbaşkanımızı uğurlamak istedi. Konvoyun durdurulmasıyla reisi ile bir araya gelen binlerce Tekkeköylü 16 Nisan’da ülkenin kaderini değiştirecek başkanıyla kucaklaştı. Tekkeköy halkı her zaman üstüne düşeni yerine getirmesini bilmiştir. Türkiye’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanını uğurlamak için toplanan coşkulu kalabalık ‘evet’ sesleri ile reisinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Ardından Cumhurbaşkanımız otobüsüne bizleri alarak tarafımızdan hazırlanan hediyeleri ve çiçeğimizi kabul etti. Programları nedeniyle çok fazla duramayan Cumhurbaşkanımız ilçe halkımızı selamlamasının ardından vatandaşlarımızın ve belediye personelimizin sevgi gösterileri ve tezahüratları eşliğinde uğurlandı” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı'na miting gibi uğurlama
Cumhurbaşkanı'na miting gibi uğurlama
Cumhurbaşkanı'na miting gibi uğurlama