bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Çocuklar kodlama öğrendi
GÜNCEL // 8 Kasım 2017 Çarşamba 11:26 // Güncelleme: 8 Kasım 2017 Çarşamba 11:26

Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından çocukları teknoloji üretmeye teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kodlama Eğitimi'nin 4.'sü büyük ilgi gördü

Çocuklar kodlama öğrendi

Çocukların bilişimsel düşünme becerilerini geliştirmelerini, fikir üretebilmeleri ve fikirlerini teknolojiye yansıtmaları ve üretken bireyler olarak yetişmesi amacıyla Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 8-12 yaş arası çocuklara yönelik Kodlama Eğitimi düzenlendi.
“Bu Robotu Ben Kodladım” sloganıyla Canik Belediyesi Şehit Abdullah Olçok Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime çocuklar yoğun ilgi gösterirken, aileler de bu önemli eğitimde çocuklarını yalnız bırakmadı.


4. KEZ DÜZENLENDİ


Kodlama bilgisinin günümüzde önemli olduğunu ifade eden Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, “Bu eğitimle çocuklara hem bilgisayar teknolojisi bilgilerini öğretip hem de kodlama ve teknoloji tasarım becerilerini kazanmalarını istiyoruz. 4. Kez düzenlediğimiz kodlama eğitimi büyük ilgi gördü. Çocuklar, öğrendikleri bilişim yöntemleri sayesinde düşündükleri icatları tasarlayıp kendileri üretecek ve 'girişimci' kişiliklerini keşfederek daha sağlıklı, kendine saygısı ve özgüveni yüksek, sorunları nasıl çözebileceğini bilen bireyler olarak yetişecek" dedi.

Eğitim sonunda çocuklara katılım belgesi verildi.

Çocuklar kodlama öğrendi