bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
CHP'nin kampanyası Türkiye'yi kapsayacak
GÜNCEL // 17 Şubat 2017 Cuma 13:23 // Güncelleme: 17 Şubat 2017 Cuma 13:23

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, bütün Türkiye’yi kucaklayan bir kampanya yürüteceklerini belirerek, "Kimseyi hiçbir şekilde fiziki, sözlü ya da aklınıza ne gelirse gelsin hiçbir karşıtlık içermeden medeni ve güler yüzlü bir şekilde AKP, MHP, HDP’yi de kucaklayan, bütün Türkiye’yi kucaklayan bir kampanya yürüteceğiz” dedi.

CHP'nin kampanyası Türkiye'yi kapsayacak
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Gök, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem’in istifa etmesine değinerek, “Bu sıradan bir söz değildir. Birilerinden destek aldı bu sözü söylerken. Olayda azmettirici var. İstifa ile bu iş geçiştirilemez. Bu sıradan bir hadise değil. Türkiye’de ciddi bir silahlanma işi başladı. Çok kişi ruhsat almaya çalışıyor ve evini silahlarla dolduruyor. Durum vahim. Bakın 2016 yılı itibariyle Türkiye’de ruhsatlı ve ruhsatsız silah sayısının 25 milyona ulaştığı ifade ediliyor. Şeref Malkoç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı iken ‘Milletin meşru müdafaa hakkını savunması için ruhsatlı silah verilmesinin önünün açılması lazım’ diye söyledi. Niçin bir devlet silahlanmayı teşvik eder” dedi.

Gök, CIA Başkanı Joseph Dunford’un Türkiye ziyaretine ilişkin ise, "Bir siyasal temsilcinin henüz gelmediği atmosferde önce CIA Başkanı, sonra Genelkurmay Başkanının Türkiye’ye gelmesi Türkiye’nin bir stratejik ortak olmaktan çıkartılıp operasyonel bir ortak izlenimi uyandırıyor. Operasyonlara itilen bir Türkiye ile ortaklık çerçevesi gibi bir tablo var şu anda. Türkiye El Bab’da yaşadığı sıkıntılardan ders almalıdır” diye konuştu.

Referandum kampanyasına ilişkin değerlendirmede bulunan Gök, “Hayır diyenler üzerinden bir algı operasyonu yürütülmesine fırsat verdirmeyeceğiz. Halkımız evet diyecekse uyacaksınız, hayır derse uymayacak mısınız? Cumhurbaşkanı, Başbakanın öncülüğünde yürütülen bu algı operasyonu halkımız tarafından elinin tersiyle itilmiştir. Halkı bölen, kutuplaştıran bu söylemleri Türkiye’de ciddi infial yaratmıştır. Halkı birleştirmesi gereken Başbakan ve Cumhurbaşkanının sözlerinin aksine ana muhalefet olarak herkesi kucaklıyoruz. Kimseyi hiçbir şekilde fiziki, sözlü ya da aklınıza ne gelirse gelsin hiçbir karşıtlık içermeden medeni ve güler yüzlü bir şekilde AKP, MHP, HDP’yi de kucaklayan, bütün Türkiye’yi kucaklayan bir kampanya yürüteceğiz. Neden hayır denmesi gerektiğini ifade edeceğiz. Herkesin kapısını çalacağız. Kimsenin korkmayacağı, geleceğinden endişe etmeyeceği bir ortamı Türkiye’ye hazırlayacağız. Herkesi kampanyamız çerçevesinde kenetlemeyi düşünüyoruz. Yolumuza devam edip Türkiye’nin geleceğini açacak bir kampanyayı yürüteceğiz. Bu ay sonunu buluruz" ifadelerini kullandı.