bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'te planlı iş, hızlı çözüm
GÜNCEL // 30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:37 // Güncelleme: 30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:37

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in 14 yıldır düzenli olarak her hafta başında gerçekleştirdiği Müdürler Toplantısı'nda işler planlı yürütülürken, vatandaşların da taleplerine hızlı çözüm üretiliyor

Canik'te planlı iş, hızlı çözüm

Her hafta başında gerçekleştirilen Müdürler Toplantısı bu hafta da Canik Belediye Başkanı Osman Genç başkanlığında yapıldı. Başkan Genç'in yanısıra Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin yer aldığı toplantıda geçen hafta yapılan çalışmalar değerlendirilirken, içinde bulunulan hafta yapılacak çalışmalar görüşüldü. Birim Müdürlerinin yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla ilgili sunum yaptığı toplantıda, vatandaşların talepleri de değerlendirildi.

 

'PLANLI GELİŞİM'

Projelerin planlanmasının yanında takibinin de önemli olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği ile ilgili doğru işler yapmak adına disiplinden ve kurumsallıktan asla taviz vermedik. Yaptığımız bu toplantılarda yürütülen projeleri gözden geçirme ve yapacak olduğumuz işleri planlama imkanı buluyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle bu şekilde koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Canik'te planlı bir gelişim sağlıyoruz" dedi.

 

KURUMSAL ÇALIŞMA

Düzenli olarak yaptıkları toplantılar sayesinde işlerin planlı ve hızlı işlemesini sağladıklarını belirten Başkan Osman Genç, "Kurumsallık gereği yaptığımız toplantılar, çalışmaların takibi açısından çok önemli. Geçen hafta nerede, ne çalışma yapmışız, hangi projemiz ne aşamada, bu hafta ne çalışmaları yürüteceğiz tek tek ele alıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın belediyemizden olan taleplerini ilgili birim müdürlerimize iletiyoruz ve sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlıyoruz" diye konuştu.

 

BİZ BİR EKİBİZ

Canik Belediyesi'ni diğer kurumlardan ayıran en önemli özelliğin ekip ruhu ile çalışmak olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Belediye Başkanı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlarımız olarak biz bir ekibiz. Aslında başarımızın altında yatan gerçek bu ekip ruhudur. Bütün amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en hızlı şekilde ulaştırmaktır. Şu anda Canik'in dört bir yanında hummalı bir çalışma var. Hız kesmeden ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza ve Canik'e hizmet üretmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.