GÜNCEL // 12 Ekim 2023 Perşembe 08:57 // Güncelleme: 12 Ekim 2023 Perşembe 08:57
Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için denetimlerine devam ediyor. Raf, kasa fiyat uygunluğu, gramaj, hijyen ve ürünlerin son tüketim tarihlerini kontrol eden zabıta, ilçede uygunsuz bir şekilde ürün satılmasına müsaade etmiyor.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların sağlığını korumak, onların hijyenik ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için denetim ve kontrollerin devam edeceğini belirtti.
Gazi Kafe Park’ta devam eden yenileme çalışmalarını inceleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, parkı bir an önce tamamlamak için gayret gösterdiklerini söyledi.
Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), yıllık izin tarihlerine denk gelen ve hafta sonu olan bayram günlerinin yıllık izinden düşülmemesi yönünde tavsiye kararı verdi
İstanbul'daki 6.2'lik depremin ardından Sındırgı'daki 6.1'lik depremi de bilen Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Türkiye'de deprem korkusu olmadan en rahat uyuyabileceği şehrin İstanbul olduğunu söyledi. Üşümezsoy olası büyük İstanbul depremi için ise, "100 yıl kırılmaz görünüyor" dedi.
KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.