bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik’te istikrar Coşkusu
GÜNCEL // 3 Kasım 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 3 Kasım 2015 Salı 00:00

1 Kasım genel seçiminde AK Parti’nin yüzde 49.4’le tek başına iktidar olması, iktidar partisine yüzde 73.8 oy oranıyla büyük destek veren Canik’te coşkulu kutlandı.

Canik’te istikrar Coşkusu
AK Parti’nin 1 Kasım Genel Seçimi’nde tek başına iktidar olması Canik’te bir başka kutlandı. İktidar partisine yüzde 73.8 gibi büyük bir destek veren Canik’te, Yavuzselim Mahallesi sakinleri davullu zurnalı kutlama yaptı. Seçim öncesi 100 bin kişiyle görüşerek AK Parti’ye destek isteyen Başkan Osman Genç, şimdi de seçim sonrası teşekkür turuna çıktı. Yavuzselim Mahallesi’nde coşkuyla karşılanan Genç, kutlamalara ortak oldu, mahalle sakinleriyle birlikte oyun oynadı. Genç, "Bu ülkenin istikbalini yabancı güçler değil, halk belirler. Tüm hemşehrilerime istikrara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA”

Canik halkının kendine yakışan şekilde 1 Kasım’da istikrardan yana tavır aldığına vurgu yapan Genç, "AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız üzerinden Türkiye’ye çelme takmaya çalışan iç ve dış güçler 1 Kasım’da aziz milletimizin tokadıyla karşılaşmıştır. Bu aziz millet gerektiğinde nasıl birlik-beraberlik içerisinde kenetlendiğini bir kez daha göstermiştir. 5 aylık molanın ardından AK Parti iktidarı milletimiz, ülkemiz ve mazlum coğrafyalar için hizmetlerine kaldığı yerden ilk günkü aşkla devam edecektir" diye konuştu.

“KAZANAN TÜRKİYE OLDU”

Kazananın AK Parti değil, Türkiye olduğunu belirten Genç, "Arkamızda bu aziz milletimiz olduğumuz sürece ne AK Parti’nin ne de Türkiye’nin sırtı yere gelmez. Huzur ve güven içerisinde son derece demokratik bir seçim oldu. Milletimiz en fazla katılımı sağlayarak tam bir demokrasi dersi vererek, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları sandıkta bozmuştur. Artık 3. havaalanı, 3. köprü, milli silahlar, duble yollar, otoyollar, tüneller, uydular gibi yatırımların yanı sıra, yeni anayasa, daha fazla demokrasi ve daha iyi ekonomi gibi bizi 2023, 2053 ve 2071’e taşıyacak hedeflerin önündeki engeller kalkmıştır" şeklinde konuştu.

“BU ÜLKENİN İSTİKBALİNİ HALK BELİRLER”

Sadece Türkiye’nin değil, mazlum coğrafyaların da umudu olan AK Parti’nin, tek başına iktidar olarak, Türkiye’yi umut olarak gören mazlum Müslümanları sevindirdiğini ifade eden Genç, şunları söyledi: “Bu ülkenin istikbalini yabancı güçler değil, halk belirler. Tavrını istikrardan yana, geleceğimizden yana kullanan tüm hemşehrilerime ve sandık başına giderek büyük bir katılımın sağlanmasına ve demokrasiye katkıda bulunan tüm halkımıza teşekkür ediyorum."

Yavuzselim Mahallesi’ndeki kutlamalara Başkan Genç’in yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Canik’te istikrar Coşkusu
Canik’te istikrar Coşkusu