bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'te işler planlı ilerliyor!
GÜNCEL // 8 Mayıs 2017 Pazartesi 17:51 // Güncelleme: 8 Mayıs 2017 Pazartesi 17:51

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 13 yıldır düzenli olarak her hafta başında gerçekleştirdiği Müdürler toplantısı ile ilçede yapılan ve yapılacak çalışmaların planlı bir şekilde yürümesini sağlıyor.

Canik'te işler planlı ilerliyor!
Canik Belediyesi'nde projeler planlı bir şekilde yürütülüyor. Başkan Osman Genç'in, her hafta başında Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleri ile düzenlediği Müdürler Toplantısı bu hafta başında da yoğun gündem maddeleri başlıkları altında gerçekleşti. Geçen hafta yapılan ve bu hafta yapılacak çalışmaların değerlendirdiği toplantıda Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri tek tek sunumlar yaparak, hayata geçirilen ve geçirilecek projeler hakkında bilgi verirken, çalışmaların planlı bir şekilde yürümesi de sağlanıyor.

'BAŞARI EKİP İŞİ'
Toplantıda Başkan Yardımcılarını ve Birim Müdürlerini tek tek dinleyen ve uygulanacak projeler hakkında talimatlar veren Başkan Genç, "Biz başarının ekip işi olduğuna ve planlı çalışmaya bağlı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle 13 yıldır aralıksız her hafta başında gerçekleştirdiğimiz toplantılarda önceki hafta içinde bulunduğumuz hafta yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirerek, işlerin düzenli bir şekilde yürümesini sağlıyoruz. Belediyecilik halka hizmet yeridir ve halka en yakın kurumdur. Halkımıza hizmet verirken bunun belli bir tertip ve düzen içerisinde gerçekleşmesi şart. Bu yönde 13 yıldır asla taviz vermediğimiz konulardan birisi her hafta düzenli olarak yaptığımız Müdürler Toplantısı'dır" dedi. 

'PLANLI GELİŞİM'
İyi bir ekip olduklarını ve ekip olarak 13 yıldır planlı ve koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Osman Genç, "Her hafta gerçekleştirdiğimiz Haftalık Değerlendirme Toplantıları sayesinde, yaptığımız çalışmaların ne aşamada olduğunu görmemizin yanında, hem fikir alışverişinde bulunuyoruz hem de Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerimizle yapacak olduğumuz çalışmaları paylaşıyoruz. Böylece ilçemizde planlı bir gelişim ve dönüşüm sağlıyoruz. Bugüne kadar Canik'te eğitim, kültür, sanat, spor, sağlık, ticaret, kentsel dönüşüm gibi yaşama dair her çalışmanın altında yaptığımız bu toplantılar vardır" diye konuştu