bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Büyükşehir'le halk arasındaki bariyerler kalktı!
GÜNCEL // 17 Nisan 2019 Çarşamba 17:05 // Güncelleme: 17 Nisan 2019 Çarşamba 17:05

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası girişinde uygulanan bariyer sistemini kaldırttı.

Büyükşehir'le halk arasındaki bariyerler kalktı!

Yıllardır Samsun Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının girişinde bulunan bariyerli geçiş sistemi uygulaması, Başkan Demir'in talimatıyla sona erdi. Vatandaş ile belediye binası arasında engel oluşturduğu için çoğu zaman şikayetlere yol açan uygulamanın son bulması vatandaşları memnun etti. Vatandaşlar, “Başkanımızın ilk icraatlarından birisi olarak bariyerleri kaldırtması son derece sevindirici. Büyükşehir Belediyesi ile halk arasında hiç bir hizmet engeli olmamalı” dedi.



“Büyükşehir Belediyesi Samsunlular için hizmet kapısıdır”


Başkan Demir ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi, Samsunlular için hizmet kapısıdır. Bu anlayış içerisinde halkımıza önümüzdeki 5 yıl boyunca hizmet edeceğimizi zaten daha önce söylemiştik. İcraatlarımızla da halkımıza bunu göstereceğiz” diye konuştu.