bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Büyükşehir'in israf sofrası
GÜNCEL // 21 Mayıs 2018 Pazartesi 00:12 // Güncelleme: 21 Mayıs 2018 Pazartesi 00:12

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin İstiklal Caddesi'nde düzenlediği iftarda masalar boş kaldı. CHP Milletvekili Aday Adayı Erdoğan, "Ortada kocaman bir israf var "dedi.

Büyükşehir'in israf sofrası

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Lisesi önünde iftar programı düzenledi. İftar programına beklenen katılım olmayınca coğu masa boş kaldı. Tek kullanımlık malzemelerin içine konulan yemeklerin çöpe gittiği öne sürülürken, durumu sosyal medyadan paylaşan CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Müşfik Veysel Erdoğan, ortada kocaman bir israfın söz konusu olduğunu söyledi.

Erdoğan paylaşımında, " Her sandalye için bir iftar menüsü koyulmuş. Görüldüğü üzere sandalyelerin büyük bölümü boş. Ve ortada kocaman bir israf !Unutmayın ! Bu sofralar halkın kutsal vergileriyle kuruluyor. Sizlerin cebinden 5 kuruş dahi çıkmıyor .

Halkın vergileriyle kurulan bu sofraları , ihtiyaç sahibi yoksul yurttaşlarımızın yaşadığı yerlerde kurun. Gösterişi bırakın ! "dedi
HEDEFHALK