bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bu Zafer Türkiye’nin
GÜNCEL // 3 Kasım 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 3 Kasım 2015 Salı 00:00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım’da 7 bölgeden 1. parti olarak zaferle çıktıklarını belirterek, “Bu zafer sadece AK Parti’nin değil tüm Türkiye’nindir. AK Parti Türkiye’nin partisidir” dedi.

Bu Zafer Türkiye’nin
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklama ile 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. Karaaslan, seçimlerin yüzde 85.20’lik katılım oranı ile Türkiye demokrasisine önemli bir katkı sağladığını vurguladı.

“KAZANAN MİLLET”

“Milletimiz, ülkemizin birliğine beraberliğine kastedenlere, komplo kuranlara, en güçlü cevabı sandıkta vermiştir ve aynı zamanda bu cevapla Türkiye demokrasisine, istikrarına en güçlü katkıyı sunmuştur” diyen Karaaslan, ”1 Kasım’da 7 bölgeden 1. parti olarak seçimlerden zaferle çıktık. Bu zafer sadece AK Parti’nin değil tüm Türkiye’nindir. AK Parti Türkiye’nin partisidir. Seçim sonuçlarının kaybedeni terör, kutuplaşma siyaseti güdenler ve çözümsüzlükten yana olanlardır. Kazanan millettir ve Türkiye millet iradesinin gösterdiği bu yolda eskisinden de emin adımlarla yürüyecektir” ifadelerini kullandı.

“SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK”

Milletin Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümü olan 2023 hedeflerine sahip çıktığını belirten Karaaslan, “Bizler milletimizin bize verdiği bu büyük sorumlulukla birlikte bundan sonra sahip olduğumuz demokratik kazanımlara yenilerini ekleyecek, 78 milyonun ihtiyaçları ve beklentilerini karşılayacak çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.

TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

AK Parti’nin kalkınmanın, reformların, hedeflerin ve projelerin partisi olduğunu da belirten Karaaslan sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti iktidarları dönemlerinde büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayan Samsun ve ülkemiz için yapacak çok işimiz var. Bu anlamda 1 Kasım seçimlerinde elde edilen başarı nedeniyle partimizin kuruluşundan bugüne kadar, bu hareketin içinde bulunmuş, görev almış, emek vermiş tüm teşkilatlarımıza, gönüldaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Yüzde 63.7’lik oy oranı ile büyük katkı sağlayan 17 ilçemizdeki tüm hemşehrilerimize şahsım ve partim adına ayrıca teşekkür ediyorum.”