bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bir Oy Deyip Geçmeyin
GÜNCEL // 2 Haziran 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 2 Haziran 2015 Salı 00:00

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, “Bir oy deyip geçmeyin. Bizler bu bir oy ile ülkemize, geleceğimize sonuna kadar sahip çıkmalıyız” dedi.

Bir Oy Deyip Geçmeyin
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını Ladik, Atakum, Havza ve İlkadım ilçelerinde sürdürdü. Fuat Köktaş Ladik ilçesinde Yuvacık, Karaabdal, Deliahmetoglu, Aladul, Gubecik, Yumaklı, Musratlı, Şeyhli Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen mahalle toplantısında konuştu. Bir oyun çok önemli olduğunu söyleyen Köktaş, “Her şeyin başı bir, oylar da sandığa bir bir atılıyor. Onun için bir oy deyip geçmeyin, hani bir söz vardır ‘Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır.’ Onun için bir oy deyip geçmeyin. Bizler bu bir oy ile ülkemize, geleceğimize sonuna kadar sahip çıkmalıyız. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Eksiklerimiz olabilir onları da yine sizlerle birlikte yapacağız” diye konuştu.

Köktaş ayrıca, İlkadım ilçesinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşın talep ve sorunlarını yerinde dinledi. Planlanan programlar çerçevesinde gelen taleplerin önümüzdeki süreç içinde tamamlanacağını ifade eden Köktaş, “AK Parti iktidarından önce vatandaşların hastane kapılarında kuyruğa girdiğini sıra almak için bir kişi doktor, bir kişi ilaç kuyruğuna giriyordu. Kuyruğa girenler hasta değilse bile hasta olup çıkardı. Sıra geldiğinde ise sizinle ilgilenen doktor ‘röntgen çektireceksin’ derdi. Onun sırasını ise 6-7 ay sonrasına gün verilirdi. Vatandaşlarımız Ankara, İstanbul gibi şehirlere gitmek zorunda kalırdı. Ameliyat ettirebilmek için köyde oturan Hasan amca ahırdaki ineğini satmak zorunda kalırdı. İlimizdeki ilçelerde diyaliz cihazı yoktu. Hastalar perişan oluyordu. AK Parti iktidarı ile birlikte her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli hizmetlere imza atıldı. İktidarımız ile birlikte hastanelerimizde teknik donanım eksikliğini sona erdirildi. Son teknolojiyi takip ederek cihaz yatırımı yapıldı. Samsun’daki Sağlık Bakanlığı hastanelerinde 2002 yılında hiç MR (manyetik rezonans) ve BT (bilgisayarlı tomografi) cihazı yokken, şimdi ise 14 MR ve 15 BT cihazı ile vatandaşımıza sağlık hizmeti sunuyoruz. Yine 2002 yılında 5 USG (ultrason), 34 hemodiyaliz cihazı varken, şimdi 55 USG ve 102 hemodiyaliz cihazı ile vatandaşımıza sağlık hizmeti sunuyoruz. AK Parti ile birlikte artık insanı, insan yerine koyan bir anlayış var” şeklinde konuştu.

“SAMSUN’A SON 13 YILDA 582 MİLYON TL’LİK SAĞLIK YATIRIMI YAPILDI”

Samsun’a son 13 yılda 582 milyon TL’lik sağlık yatırımı yapıldığını belirten Köktaş, şunları söyledi: “AK Parti, sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesini sosyal devlet anlayışının vazgeçilmez unsurları arasında görmüştür. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplum için vazgeçilmezidir. Bu anlayış içinde yeni sağlık tesislerinin yapılması, hastanelerin tıbbi cihaz kapasitelerinin arttırılması, hastanelerin nitelikli hale getirilmesi amacıyla bütçeden sağlığa ayrılan pay her dönemde arttırıldı. İnsan hayatına her şeyden çok önemseyen sağlık politikalarımızla ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilimizde de yeni sağlık tesisleri yapıldı, yenilerinin de yapımı devam ediyor. Yapılan bu yatırımlar sayesinde hatırlarsınız yurt dışından gelen bir akrabamız, yakınımız anlatırdı. ‘Ben Türkiye’de hasta olsam uçak gelir, beni yurt dışına götürür en iyi şekilde sağlık hizmeti verilir’ diye anlatırlardı. Ağzımız açık onları dinlerdik. Bakın şimdi onları anlatan yurt dışındaki hemşehrilerimiz sağlık hizmeti almak için Türkiye’ye geliyor. Nereden nereye. Bunlar milletimizin AK Parti iktidarına verdiği destekle oldu. Türkiye artık büyük hedeflerine doğru koşuyor.”

Bir Oy Deyip Geçmeyin
Bir Oy Deyip Geçmeyin
Bir Oy Deyip Geçmeyin
Bir Oy Deyip Geçmeyin
Bir Oy Deyip Geçmeyin