bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Belediye önünde iş eylemi!
GÜNCEL // 24 Haziran 2020 Çarşamba 09:50 // Güncelleme: 24 Haziran 2020 Çarşamba 09:50

Seçimde Necattin Demirtaş için çalışan vatandaşlar kendilerine verilen iş sözü tutulmayınca belediye önünde eylem yaptı

Belediye önünde iş eylemi!

31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı'nın İYİ Parti İlkadım Belediye Başkanı olarak seçilen Necattin Demirtaş, son dönemde 'parti içi ve iş vaad edilen işçilerle' yaşadığı krizlerle dikkat çekiyor. MHP'ye geri döneceği iddia edilen Başkan Demirtaş'ın, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Ankara'da özel olarak görüştüğü, genel kurultayda rozeti takacağı kamuoyunda gündem olmuştu.


Bu iddianın üstünden daha 24 saat geçmemişti ki; geçen hafta sonu İYİ Parti'nin İlkadım'la beraber 2 ilçede de gerçekleştirdiği kongrelere katılmayan ya da temsilci dahi göndermeyen Başkan Demirtaş'a, İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu tepki göstermişti. Parti içi kriz büyürken, bir de bir grup vatandaş Başkan Demirtaş'a tepki gösterdi.


Büyük çoğunluğu seçim süresince bayrak asma, miting düzenleme, meşale yakma gibi gece gündüz dur durak bilmeden, yorulmadan Başkan Necattin Demirtaş'a çalışan bir grup olarak ifade eden yaklaşık 40 kişi, kendilerine yaklaşık 15 aydır vaad edilen iş sözünün bir türlü yerine getirelememesinden dolayı belediye önünde basın açıklaması yaptı.


Grup adına sözcülük yapan Selçuk Sezgin, "Biz İYİ Parti İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın yanında çalışmış, emek vermiş insanlarız. 15 aydır birçok söz verildi. 'İşe alınacaksınız evraklarınızı getirin' denildi. Tutarsızlıkla karşı karşıya kaldık. Hiçbirimiz dik duruşumuzu bozmadık. İftiralar atıldı. Biz Başkan Demirtaş'ın yanında durduk ve biz şu an emeğimiz, hakkımız olan işi istiyoruz" dedi.