bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bayram Atakum'da başka güzel
GÜNCEL // 29 Ekim 2019 Salı 11:40 // Güncelleme: 29 Ekim 2019 Salı 11:40

Atakum, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görülmemiş bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Her yaştan Atakumlu'nun Kent Meydanı'na akın ettiği günde Haluk Levent konseriyle Cumhuriyet coşkusu zirveye çıktı. Cumhuriyet’in, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletine bıraktığı en büyük miras olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Her birimiz Mustafa Kemal’in askerleri ve O’nun yoldaşları olarak açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğimize bir kez daha and içiyoruz. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın demokrasi!" dedi

Bayram Atakum'da başka güzel
Atakum Belediyesi, Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Atakum Kent Meydanı'nda gerçekleşen muhteşem bir organizasyonla kutladı. Atakumluların özlediği milli bayram kutlamasına Mahmut Baran İnşaat, Kuzeyman Toshiba, METS, MAFEN Eğitim Kurumları, Citymall, Medical Park ve FBM Estetik Tıp Merkezi iş birliğiyle imza atılan gece, DJ performansı ve halk oyunları gösterileriyle başladı. Her yaştan Atakumlu'nun bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tişörtleriyle meydana akın ettiği gecede sahne alan Anadolu Rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent, Atakumlulara unutulmaz bir bayram yaşattı. Cumhuriyet coşkusunun taştığı meydanda Atakumlulara eşi Av. Gülay Deveci'nin eşliğinde seslenen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, gelecek nesillere düşen en önemli görevin; Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve devrimlerini koruyup, kollamak olduğunu hatırlatarak meydandaki Atakumlularla hep bir ağızdan "Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğimize and içeriz. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın demokrasi!" sözlerini kaydetti.

CUMHURİYET EN BÜYÜK MİRASIMIZ

Cumhuriyet’in, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletine bıraktığı en büyük miras olduğunun altını çizen Başkan Deveci, “19 Mayıs 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp, 29 Ekim 1923 tarihinde de 'Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.' diye ilan ettiği Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Bugünden 29 Ekim 1923’e baktığımızda açıkça görülmektedir ki;  Atatürk’ün gelecek nesillere hedef olarak gösterdiği çağdaş, uygar ülke olma yolunda laik, demokratik Cumhuriyet rejimiyle kat ettiğimiz mesafe küçümsenemez. Cumhuriyet, bize her şeyden önce ulus olma, dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma bilincini kazandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, bu konuda bazı aksaklıklar ve zaman zaman birileri tarafından başka yerlere çekme çabaları olsa da, laik ve demokratik anlayıştan taviz vermeden, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerlemektedir" diye konuştu.

ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN AYRILMAYALIM

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığının devam etmesi için, Atatürk’ün bilimsel ve akılcı yolundan gidilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Deveci, “Türkiye Cumhuriyeti devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Yeter ki bizler Atatürk’ün bilimsel ve akılcı yolundan ayrılmayalım. Başta parlamenter demokrasi olmak üzere Cumhuriyetle birlikte elde ettiğimiz kazanımlarımıza sahip çıkalım. Hak ve özgürlüklerimizden asla taviz vermeyelim. Hak ve özgürlüklerden yoksun toplumların ayakta kalmaları ve yaşamaları mümkün olmadığını unutmayalım. Bu nedenle, bizlere, gelecek nesillere düşen en önemli görevin; Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve devrimlerini koruyup, kollamak olduğunu hiçbir zaman unutmayalım” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KEMAL'İN YOLDAŞLARIYIZ

Başkan Deveci, “Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği, ‘Çağdaş uygarlık düzeyini yakalama’ hedefine O’nun belirttiği gibi, ‘Bilim ve teknolojinin yol göstericiliğinde’ ulaşacağımıza bizim Atakumlular ve tüm Samsunlular olarak inancımız tamdır" diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu akşam, bu meydanda toplanan her birimiz Mustafa Kemal’in askerleri ve O’nun yoldaşları olarak açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğimize bir kez daha and içiyoruz. Atakum’da 35 bin üniversite öğrencisi var. 100 binin üzerinde de 25 yaş altında gencimiz yaşıyor. Atatürk’ün Cumhuriyeti’ni emanet ettiği gençler! Atatürk’ün kentinden ses verin. Atatürk’ün Cumhuriyeti’ne kastedenler var onlara izin vermeyin. Bu Cumhuriyet siz gençlere emanet. Sizler Atatürk’ün. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimiz'in 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Büyük Önder Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın demokrasi! Cumhuriyetimiz sizinle beraber sonsuza dek yaşasın."

HALUK LEVENT BÜYÜLEDİ

Gecede sahne alan rock müziğin güçlü ismi Haluk Levent, Cumhuriyet bayramı coşkusunu doruklara taşıdı. Atakumlularla hep birlikte söylediği şarkılarla unutulmaz bir bayram kutlamasına imza atan Levent, zaman zaman sahneden inip kendisine ulaşmaya çalışan hayranlarının yanına giderek şarkılarını seslendirdi. Coşkunun gece boyunca sürdüğü konserde meydandaki kalabalık nedeniyle gurur duyduğunu söyleyen Levent, "Samsun'da en son 19 Mayıs'ta konser verdim. Beni her geldiğimde şımartıyorsunuz. Bu nasıl bir kalabalık, ben daha önce böyle bir şey görmedim. Çok önemli bir gün için şarkılarımızı söyleyeceğiz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun" dedi.

İZMİR MARŞI'NI BERABER SÖYLEDİLER

Levent, gecenin son şarkısı İzmir Marşı'nı Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve eşi Av. Gülay Deveci ile sahnede beraber söyedi. Konser sonunda Kent Meydanı'nını hınca hınç dolduran Atakumlular sanatçıyı dakikalarca alkışlarken, Başkan Deveci Haluk Levent'e Atatürk Anıtı minyatürü, İlk Kıvılcım kitabı ve Türk bayrağı hediye etti.
Bayram Atakum'da başka güzel
Bayram Atakum'da başka güzel