bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Başkan’dan Çocuklara Halı Saha Sözü
GÜNCEL // 10 Haziran 2015 Çarşamba 00:00 // Güncelleme: 10 Haziran 2015 Çarşamba 00:00

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kazımkarabekir Mahallesi’nde gerçekleştirdiği incelemelerde önünü keserek futbol sahası isteyen çocuklara hem futbol sahası hem de bu sahaya ek olarak modern bir halı saha sözü verdi.

Başkan’dan Çocuklara Halı Saha Sözü
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kazım Karabekir Mahallesi’nde gerçekleşen yol yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Tok, daha sonra Mahalle Muhtarı Murat Türer ile birlikte mahalleyi gezdi. Gezi esnasında Başkan Tok’un önü mahallenin çocukları tarafından kesildi. Çocuklar Başkan Tok’tan, “Top oynayacağımız bir yerimiz yok. Lütfen bize bir futbol sahası yapın” demesi üzerine Başkan Tok çocukları yanına alarak bir süre birlikte yürüdü. Çocuklara yeni futbol sahasının yerini göstererek, “Siz isteyin Erdoğan amcanız size yapar” diyerek çocuklara futbol sahası için söz verdi. Ayrıca Başkan Tok futbol sahasına ilaveten bir de halı saha kazandırılacağının müjdesini de verdi. Bu habere sevinen çocuklar İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a sarılarak teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZI KIRMADIK”

Çocukların ve gençlerin geleceğin yarınları olduğunu belirten Tok, “Kazımkarabekir mahallemizde gerçekleştirdiğimiz incelemeler esnasında karşımıza çıkan minikler bizlere mahallelerinde futbol sahalarının olmadığını ve top oynamak için futbol sahası istediklerini söyledi. Bizler de çocuklarımızın bu isteğini kırmadan hemen konuyu çözüme kavuşturarak futbol sahası yapacağımız alana çocuklarımızı götürerek müjdeyi verdik. Çocuklarımız yarınlarımızdır. Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklar edinirler. Bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Yapacağımız bu futbol sahasından ayrı olarak gençlerimize donanımlı her detayı düşünülmüş yeni bir halı saha yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan’dan Çocuklara Halı Saha Sözü
Başkan’dan Çocuklara Halı Saha Sözü
Başkan’dan Çocuklara Halı Saha Sözü
Başkan’dan Çocuklara Halı Saha Sözü