bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Başkan, üniversite hattını inceledi
GÜNCEL // 23 Ocak 2017 Pazartesi 18:12 // Güncelleme: 23 Ocak 2017 Pazartesi 18:12

Hafif raylı sistemin üniversiteye çıkarılması için çalışmalara hız veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, üniversite hattının güzergahını inceledi.

Başkan, üniversite hattını inceledi
Üniversite öğrencilerine büyük müjde veren ve geçen aylarda hafif raylı sistemin OMÜ’ye çıkacağını açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ile imzaladığı protokolün ardından ekibiyle birlikte anında işe koyuldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ile raylı sistem üniversite hattı güzergahını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Raylı sistem Allah’ın izniyle üniversiteye çıkacak. Kafamıza koyduk ve işe koyulduk" dedi.

Proje kapsamında KYK yurduna kadar durakların olacağını belirten Başkan Yılmaz, "Öğrencilerimizin çağrılarına kulak verdik ve projemize başladık. Hafif raylı sistem artık üniversitede, kampüs içinde bütün birimlere ulaşabilecek güzergaha sahip olacak. Allah’ın izniyle en kısa sürede bitirip hizmete açacağız" diye konuştu.