bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Başkan Demir'e karantina tepkisi
GÜNCEL // 3 Aralık 2020 Perşembe 14:38 // Güncelleme: 3 Aralık 2020 Perşembe 14:38
Başkan Demir'e karantina tepkisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in 4 ilçe başkanı ve AK Parti il başkanının korona virüse yakalandığı toplantı sonrası, günlük programlarına  devam etmesi ulusal basında da yer buldu


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katıldığı toplantıda korona virüs bulaşı yaşanmış, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün korona virüs testi pozitif çıkmıştı. Bu gelişme üzerine Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'da Samsun ziyaretini iptal etmişti.

Demir'in, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'testleri negatif çıksa bile temaslıların 14 günlük karantinada kalmaları çok önemli' sözlerine rağmen günlük programlarına devam etmesi, Sözcü'ye haber oldu. Sözcü, "Karantinada olması gereken AK Partili başkan etkinlik etkinlik geziyor' başlığı ile haberi okuyucularına duyurdu.

Haberde Başkan Demir'in korona virüs testi pozitif çıkan isimlerle temasta olduğu ve bulaş riski bulunmasına rağmen kendisini karantinaya almadığı belirtildi. Haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın artan corona virüs vakalarına karşı 'evde kalın' çağrıları yaptığı bir dönemde, Başkanı Demir’in onlarca kişinin katıldığı programlara katılması da eleştirildi.