bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bakan Kuram'dan Samsun'a tam destek
GÜNCEL // 2 Nisan 2020 Perşembe 19:54 // Güncelleme: 2 Nisan 2020 Perşembe 19:54

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'video konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi masaya yatırdı.

Bakan Kuram'dan Samsun'a tam destek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'video konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi masaya yatırdı. Bakan Kurum, "Her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı görüşmede başta Kentsel Dönüşüm ve Gülsan Sanayi Sitesi olmak üzere birbirinden önemli projeleri masaya yatırdı. Bakan Murat Kurum, "Bakanlığımız bünyesinde gerçekleştireceğiniz tüm projelere her türlü desteği vermeye hazırız. Samsun'a ve Samsunlulara selam olsun" ifadelerini kullandı.



2020 yılında faaliyete geçiyorlar


Başkan Mustafa Demir, beraberinde Genel Sekreter İlhan Bayram, genel sekreter yardımcıları ve ilgili daire başkanlarıyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile adeta bir 'mini zirve' gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda video konferans yöntemiyle yapılan görüşmede Başkan Mustafa Demir, 2020 yılı içerisinde faaliyete geçecek projelerle ilgili bilgi verdi.



Kentsel Dönüşüm, Gülsan, Katlı Otopark


Başkan Mustafa Demir, gerçekleştirilen toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Sayın Bakanımıza, İlkadım ve Canik ilçelerimizde gerçekleştireceğimiz Kentsel Dönüşüm ile Gülsan Sanayi Sitesi'ni Toybelen bölgesine taşımayı planladığımız projenin, şehrimiz için önemini anlattık. Ayrıca katlı otopark gibi diğer Bakanlığı ilgilendiren projeleri değerlendirdi. Bu yıl içerisinde temellerini atacağımız projelerimizin Samsun için ne kadar önemli olduğunu, şehrimize büyük değer katacağını Bakanımıza bir kez daha ilettik" diye konuştu.