bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bakan Kılıç'tan referandum teşekkürü
GÜNCEL // 17 Nisan 2017 Pazartesi 16:54 // Güncelleme: 17 Nisan 2017 Pazartesi 16:54

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16 Nisan Pazar günü gerçekleşen halk oylamasında yüzde 63.55 ile “evet” diyen Samsunlular’a yayımladığı mesajla teşekkür ederken, “Aziz milletimizin iradesinin tecelli ettiği bu gelecekte milletimizin tek bir ferdi dahi mağlubiyet hissi yaşamayacaktır” dedi

Bakan Kılıç'tan referandum teşekkürü

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16 Nisan Pazar günü gerçekleşen halk oylamasında yüzde 63.55 ile “evet” diyen Samsunlular’a yayımladığı bir mesajla teşekkür etti. Halkoylamasıyla, milletin geleceğinin yine milletin iradesi ile belirlendiğine dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç. “Aziz milletimizin iradesinin tecelli ettiği bu gelecekte milletimizin tek bir ferdi dahi mağlubiyet hissi yaşamayacaktır” dedi.

 

Bakan Çağatay Kılıç’ın teşekkür mesajı şöyle:

 

16 Nisan 2017’de gerçekleşen halk oylamasında gösterdikleri teveccüh ile Güçlü Türkiye yolunda ilk adımı atmamıza vesile olan aziz hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.

İstiklâl Mücadelesi’nde yaktığı bağımsızlık meşalesiyle tüm yurdu aydınlatan Samsunumuz, 15 Temmuz’da olduğu gibi istikbalin ve istiklâlin yılmaz savunucusu olduğunu bugün bir kez daha göstermiştir.

Bu ideali kalbinde taşıyan ve bu ülkeye aidiyet hisseden her bir vatandaşımız; tercihlerinden bağımsız olarak bizim baş tacımızdır.

Milletin geleceğini yine milletin iradesi belirlemiştir. Bu sonuç, ferasetin vesayete üstünlüğüdür.

Aziz milletimizin iradesinin tecelli ettiği bu gelecekte milletimizin tek bir ferdi dahi mağlubiyet hissi yaşamayacaktır.

Çünkü bugünden itibaren el ele, omuz omuza inşa etmeye başlayacağımız yarınlar hepimizin ortak geleceğidir.

Girdiğimiz her seçimde bizden desteğini esirgemeyen, evladı olmaktan gurur duyduğum Samsunlu hemşehrilerimiz; halk oylaması bilgilendirme sürecinde de meydanları, salonları doldurarak daima yanımızda olmuştur.

Bu desteklerini sandıktaki teveccühleri ile taçlandıran sevgili hemşehrilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyor; Türkiye’nin dirilişine, yükselişine omuz veren, iradesini ortaya koymak için sandıklara koşan aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum.”

Bakan Kılıç'tan referandum teşekkürü