bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bafra’da Mescid-i Aksa eylemi
GÜNCEL // 21 Temmuz 2017 Cuma 17:58 // Güncelleme: 21 Temmuz 2017 Cuma 17:58

Samsun’un Bafra ilçesinde yapılan Mescid-i Aksa eyleminde İsrail protesto edildi.

Bafra’da Mescid-i Aksa eylemi
Memur-Sen Bafra Temsilciliği organizesinde Anadolu Gençlik Vakfı, Yavuz Selim Vakfı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle basın açıklaması yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan basın açıklaması öncesi Kur’an-ı Kerim okundu.

Okunan Kur’an’ın ardından yapılan basın açıklamasında İsrail’in işgal ettiği tüm Filistin topraklarını terk etmesi gerektiğini belirten Memur-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yılmaz, “Mescid-i Aksa için kurulmuş olan İslam İşbirliği Teşkilatı başta olmak üzere tüm uluslararası mekanizmalar, devletler, birlikler derhal bu işgal ve saldırılara son verecek tedbirleri almalıdır. Hangi amaçla kurulmuş, hangi görüşte olursa olsun tüm sivil toplum kuruluşları ve inisiyatif grupları Filistin halkıyla dayanışma içerisine girmeli ve eylemlerle, kampanyalarla onlara destek verilmelidir. Bizler; Kudüs’ün tamamen özgür olması, Mescid-i Aksa’nın ibadete açılması, ezanın Kudüs’ün her yerinde okunabilmesi, hapsedilen Filistinlilerin serbest bırakılması, Filistinlilere yönelik zulmün son bulması için Türkiye’nin dört bir yanında Filistin halkıyla dayanışma için özgür Kudüs için meydanlara iniyor, sokaklara çıkıyoruz. Herkesi de Kudüs sokaklarındaki mazlumların sesine ses katmak için bu eylemlere davet ediyoruz” dedi.