bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Aydemir İYİ Parti'den Büyükşehir’e aday
GÜNCEL // 4 Ocak 2019 Cuma 11:25 // Güncelleme: 4 Ocak 2019 Cuma 11:25

İYİ Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Aydemir, “Sadece üstten süslenen ama altyapısı ve kültür sanat faaliyetlerinin olmadığı bir Samsun ile karşı karşıyayız. Gelecek için, Samsunlu işadamlarının ikinci plana itilmediği bir kent için aday oldum" dedi

Aydemir İYİ Parti'den Büyükşehir’e aday

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Alper Aydemir, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Aydemir Samsun’un sorunlarını bildiğini söyledi, insanlara dokunacağını ifade etti. İl Başkanı Recep Güleroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında partililer de yoğun ilgi gösterdi.

Aydemir, "Samsun’un öz evladı olarak uzun yıllardır şehrimizin kötü yönetildiğini düşünüyorum. Sadece üstten süslenen ama altyapısı ve kültür sanat faaliyetlerinin olmadığı Samsun'da, işadamlarının ikinci plana itildiği, organize sanayisinin bir türlü genişletilemediği, küçük esnafla, dolmuşçularla inatlaşıldığı, bütün şehir yasası ile alt belediyelere ağabeylik yapması gerekirken aynı partiden olmasına rağmen kavga edildiği bir durum ile karşı karşıyayız. Samsun’un istemediği isimlerin aday yapılmasına isyan ederek bu gidişe dur demek için aday adayı oldum” dedi.


KARIŞ KARIŞ DOLAŞACAĞIZ

Aydemir şöyle devam etti, “Eğer genel merkezimiz bu görevi bize tebliğ ederse 17 ilçeyi birbirinden ayırmadan karış karış dolaşacak, vatandaşların gönlüne girecek, sonrada oylarına talip olacağız. Hiç kimseyle kavga etmeyeceğiz, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bizim anlayışımızda zafere giden her yol mübah değildir. Niyetimiz hayr ahretimizde inşallah hayr olacaktır. Sefer bizden zafer Allah’tandır” ifadelerini kullandı.


RÜZGAR ARKAMIZDA

İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu ise, “Bugün yerel seçim sürecinde İYİ Parti olarak Samsun’da estirdiğimiz güçlü rüzgara bir nefes daha vermek adına burada bulunuyoruz.  Alper beyle birlikte şu anda 6 tane aday adayımız var. Bu aday adaylarımızın sayısı hem İYİ Parti’nin bu seçimleri almadaki ciddi şansını ortaya koymakta hem de Samsun’un iyi yönetilmediğinin bir işareti olarak karşımıza çıkmaktadır. 31 Mart'tan sonra inşallah hem Türkiye genelinde hem de Samsun özelinde ilçeleriyle beraber büyükşehiriyle beraber halkımızı milletimizi ‘İYİ Belediyecilik’ anlayışıyla tanıştıracağımızı ümit ediyorum. Bu ümidime de inanıyorum” dedi.