bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Avrupa standartlarında arıtma!
GÜNCEL // 1 Eylül 2021 Çarşamba 20:33 // Güncelleme: 1 Eylül 2021 Çarşamba 20:33
Avrupa standartlarında arıtma!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Çarşamba ilçesinde yaptığı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi' n de; inşaat çalışmalarının yüzde 35'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çevrenin korunması, hızla azalan kaynakların verimli kullanılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü kentin atık su sorununu tamamen çözmek için yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Daha yeşil ve daha temiz bir Samsun için kent genelinde planlı şehirleşme yönünde önemli çalışmalar hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba ilçesinde İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşasına hız kesmeden devam ediyor. Havalandırma ve çöktürme havuzları, idari ve atölye binaları, su giriş ve dağıtım yapılarının inşaatları tamamlanan tesisin 2022 yılının ilk yarısında hizmete alınması planlanıyor. Fiziki ilerlemesi yüzde 35’e ulaşan 9 milyon 855 bin Euro bedelli yatırım ile günlük 15 bin 500 metreküp atık su arıtılacak.