bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atakum'da hijyen desteği
GÜNCEL // 8 Mayıs 2020 Cuma 23:16 // Güncelleme: 8 Mayıs 2020 Cuma 23:16
Atakum'da hijyen desteği

Atakum Belediyesi, Bakanlar Kurulu tarafından alınan korona virüs sürecinin normalleşmesine yönelik kararların ardından 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirerek, ‘hijyen kiti' hediye etti. 170 iş yerinde çalışma yapan Atakum Belediyesi'ne berber ve kuaförler teşekkür etti.


Türkiye'deki ilk korona virüs vakasının açıklanmasının ardından acil durum eylem planını devreye alarak tüm imkanlarını toplum sağlığı çalışmaları için seferber eden Atakum Belediyesi, Bakanlar Kurulu tarafından alınan korona virüs sürecinin normalleşmesine yönelik kararların ardından ilçede hijyen desteği sağladı. Çalışmalar kapsamında, 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren sosyal mesafe kurallarına göre hizmete yeniden başlayacak olan 170 berber, kuaför ve güzellik salonunun dezenfeksiyonunu gerçekleştirildi. İş yerlerine aynı zamanda içerisinde Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi'nde üretilen maske, dezenfektan ve korona virüsle ilgili bilgilendirici içeriklerin yer aldığı broşürlerden oluşan ‘hijyen kiti' de hediye edildi.