bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atakum'a yeni bulvar
GÜNCEL // 31 Ocak 2023 Salı 00:31 // Güncelleme: 31 Ocak 2023 Salı 00:31
Atakum'a yeni bulvar
Atakum ilçesindeki çalışmalarını sürdüren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Aydınlık Bulvarı ile 1467. Cadde’yi açarak, Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınacağı Toybelen Sanayi Sitesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak.

 

TRAFİK YÜKÜNÜ 
DÜŞÜRECEK

 

Atatürk Bulvarı’nda trafik yükünü düşürecek Çobanözü Mahallesi’ndeki yeni bulvar ve caddenin yapımına 15 gün önce başlayan Atakum Şube Şefliği ekipleri, kazı dolgu ve yarma çalışmaları gerçekleştiriyor. 35 metre genişliğinde ve gidiş- geliş 2 bin 800 metre uzunluğundaki çift şeritli bulvar, 1,5 ay içerisinde tamamlanacak.
Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Atakum Şube Şefi Ömer Parlak, “Yeni imar yolumuz, Atakent merkezi ile Toybelen Sanayi Sitesi ve Keresteciler Sitesi’ni birbirine bağlayacak. Hizmete açıldığında da özellikle sanayi sitesinde çalışacak vatandaşlarımızın iş yerlerine ulaşımı kolaylaşacak. Şubat ayı sonunda trafiğe açacağımız bulvarın asfaltını ise üzerinden bir kış geçtikten sonra dökeceğiz” diye konuştu.