bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atakum'a Kent Park
GÜNCEL // 22 Kasım 2022 Salı 23:26 // Güncelleme: 22 Kasım 2022 Salı 23:26
Atakum'a Kent Park
Vatandaşların her alanda yaşam kalitesini artırmaya büyük önem veren Samsun BüyükşehirBelediyesi bu doğrultuda yatırımlarını tek tek hayata geçiriyor. Samsun’a yeşilin tonlarıyla bezeli yeniyaşam alanları kazandırarak hem vatandaşlara yeni buluşma noktaları oluşturan hem de çocuklaracıvıl cıvıl oynayacakları mekanlar tasarlayan Büyükşehir Belediyesi, Atakum ilçesindeki Kent ParkProjesiyle de dikkat çekiyor. Yaklaşık 31 bin metrekarelik alanda inşa edilen Kent Park projesindeinşaat çalışması ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

Son rötuşların yapıldığı alan çok yakındavatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.Atakum İlçesi’nde Emniyet İl Müdürlüğü’nün hemen yanındaki alanda inşa edilen Kent Park’tayürüyüş parkurları, oyun alanları, büfe, kafe ve aktivite alanlarının yanı sıra Bilim Samsun’dabulunuyor. Büyükşehir Belediyesi, Kent Park ile Samsun’a yeni bir yaşam alanı kazandırırken BilimSamsun ile de gençlere yeni ufuklar açacak.