bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'Atakum'a bahar geldi'
GÜNCEL // 9 Nisan 2019 Salı 10:25 // Güncelleme: 9 Nisan 2019 Salı 10:25

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Belediyesi mührünü aldıktan sonra akşam 18:00’da Atakum Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ‘Atakum’a Bahar Geldi’ konseri düzenledi

'Atakum'a bahar geldi'

Konser etkinliğine binlerce Atakumlu vatandaşlar katıldı. Konser etkinliğinde sahne alan Grup Zemheri, Besim Kapu ve Dj İnanç Seven binlerce Atakumlu vatandaşı İzmir Marşı ve 10 yıl marşı ile coşturdu. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin konser alanına katılımıyla vatandaşlar konser alanını Cemil Deveci sloganları ile inletti.

Atakumlu vatandaşlara Atakum Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında seslenen Cemil Deveci Barışı simgeleyen Beyaz Güvercin uçurarak Atakum’lu vatandaşlara seslendi. Deveci, "Yerel seçimlerimizi huzur içinde gerçekleştirdik. Sandık başına giderek hep beraber önümüzdeki beş yıl için belediye başkanınızı seçtiniz, belediye meclis üyelerini seçtiniz hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin gurur duyacağı bir belediye başkanı olacağım, söz veriyorum.” Dedi.


350 BİN TL BÜTÇE İLE SEÇİM KAZANDIM


Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci Atakum'da 350 bin tl bütçe ile seçim kazandığını dile getirdi. Deveci ‘’Bundan sonra barış ve huzur içerisinde hep beraber olacağız. Ben buradan herkese söz veriyorum. Sadece partili vatandaşlarımızın değil, tüm hemşerilerimizin belediye başkanı olacağım. Ben Türkiye’de 350 bin tl bütçe ile seçim kazanan ilk belediye başkanı oldum ve hepiniz ile gurur duyuyorum. Sadece ben kazanmadım Atakum kazandı, sizler kazandınız.’’ dedi.

Konuşmaların ardından DJ İnanç Seven’in performansı eşliğinde Atakum Belediyesi 15 Temmuz demokrasi meydanında havai fişek gösterisi düzenlendi.

'Atakum'a bahar geldi'
'Atakum'a bahar geldi'