bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Atakum kitapla buluştu
GÜNCEL // 11 Ekim 2021 Pazartesi 22:45 // Güncelleme: 11 Ekim 2021 Pazartesi 22:45
Atakum kitapla buluştu

Atakum Belediyesi tarafından 1-10 Ekim tarihleri arasında Atakum Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen 2. Atakum Kitap Günleri dolu dolu geçen programının ardından sona erdi. Samsunluların yoğun ilgi gösterdiği 2. Atakum Kitap Günleri’nde 40 yayıncı, 50 yazar, 100 marka yer aldı. Etkinliğin son gününde de ziyaretçilerle ve yazarlarla Atakum Kent Meydanı’nda bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Kitap Günleri’nin gelecek yıllarda da devam edeceği müjdesini vererek, “Atakum’un geleneği haline dönüşecek” ifadelerini kullandı.

 

OKUR YAZAR BULUŞMASI

2. Atakum Kitap Günleri’nde her gün farklı usta yazar ve şairin gerçekleştirdiği söyleşileri ile imza günleri etkinliğe renk kattı. Söyleşiler kapsamında; Barış Yarkadaş, Sinan Meydan, Ahmet Selçuk İlkan, İhsan Eliaçık, Cemil Kılıç, Kadir Akın, Irmak Zileli, Sinan Yağmur, Bekir Öztürk, Haldun Açıksözlü, Zeynep Aliye, Süreyya Köle, İsmail Tokalak, Bircan Çelik, Serkan Türk, Cemalettin Küçük, Aziz Avcı, Dr. Ertuğrul Taş, Meriç Gök, Ebru Çaloğlu, Atilla Küçükala, Dr. Mustafa Çağlar, Behruz Dijurian gibi şair ve yazarlar okurlarıyla bir araya geldi. Birçok şair ve yazar ise stantlarında imza günü gerçekleştirdi. Ziyaretçiler, takip ettikleri yazar ve şairlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşadı.