bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'Akşener Cumhurbaşkanı olacak'
GÜNCEL // 14 Mayıs 2018 Pazartesi 21:58 // Güncelleme: 14 Mayıs 2018 Pazartesi 21:58

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Kenan Erzurumlu, İYİ Parti'nin siyasete yeni bir soluk getirdiğini ve 24 Haziran seçimlerinde Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı seçileceğine inandıklarını söyledi

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Kenan Erzurumlu, 6 adayın bulunduğu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalacağını ve genel başkanları Meral Akşener'in seçimden zaferle çıkacağını belirtti.

Erzurumlu, Türkiye'de siyasetin yeni bir kana ihtiyacı olduğunu, enerjilerini kaybetmiş, hatta iktidar olma arzusu taşımayan kadroların vatandaşa ve millete verebileceği çok fazla bir şeyin kaldığı düşüncesiyle İYİ Parti'nin ortaya çıktığını ifade ederek, "Öte yandan yaklaşık 16 yıldır iktidar olan mevcut siyasi kadro güç zehirlenmesi ve yıpranmanın içerisine düşmüş, siyaseten kirlenmiştir. Bu şartlar altında ülkenin ve milletin yeni bir nefese, yeni bir soluğa ihtiyacı vardı. Biz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde, siyasete yeni bir nefes, yeni bir soluk getirmenin mümkün olduğunu ve mevcut statükoyu yıkabileceğimizi düşündüğümüz için İYİ Parti'yi tercih ettik" dedi.


CİDDİ ENDİŞELERİMİZ VAR


Samsun'un sorunlarını kişisel ve bölgeci menfaatten öte Samsun için değerlendirmek, gelecek nesillere daha iyi gelecek, Samsun'u daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek arzusuyla İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu belirten Erzurumlu, "Tabii ki bunların ötesinde ülkemizin ve devletimizin geleceği noktasında ciddi endişelerimiz var. Çünkü ülkemiz her taraftan kuşatılmış, sıkıştırılmış bir halde. Bu şartlar altındayken yeni bir atılıma, yeni bir nefese ihtiyacımızın olduğunu düşünüyoruz. Beraber çalıştığımız akademisyen, stratejist ve düşünen aydın arkadaşlarımızla beraber toplu halde İYİ Parti'de bunu gerçekleştirebileceğimizi düşündük ve bu noktadan hareket ettik" diye konuştu.


SOĞUK DUŞ YAŞAYACAKLAR


Türkiye'nin 16 yıl öncesine göre çok daha olumsuz şartlara sahip hale geldiğini vurgulayan İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Kenan Erzurumlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı manifestoyu da eleştirdi. Erzurumlu, "Türkiye bugün 16 yıl önceki şartlardan çok daha ağır sorunların olduğu bir ülke haline geldi. Yani 16 yıldır ülkeye adaleti, özgürlüğü ve demokrasiyi getiremeyen, teslim aldığından çok daha kötü duruma getiren bir iktidarın bu vaatleri havanda su dövmekten öteye gitmeyen sözlerdir. Bu manifestonun amacı vatandaşı yine kandırmaktır. Ancak 24 Haziran seçimlerinde Türkiye'de yeni bir sayfa açılacak, seçimleri çantada keklik gören iktidar ve destekçileri soğuk bir duş yaşayacak. Altı adayın katıldığı seçimde ilk turda olmasa bile ikinci turda Sayın Akşener Cumhurbaşkanı seçilecek" ifadelerini kullandı.