bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
AK Parti gençlere güveniyor
GÜNCEL // 25 Ağustos 2018 Cumartesi 13:08 // Güncelleme: 25 Ağustos 2018 Cumartesi 13:08

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, AK Parti'nin gençlere güvendiğini belirterek, "50 kişilik yönetim kurulu kadrosu belirlendi. Burada kadın üye sayısının 9’lardan 15’lere kadar çıktığını gördük. Gençlerimiz de kadroda. Birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz" dedi

AK Parti gençlere güveniyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Karaaslan, ”Bu kadro Samsun’u 2023 hedeflerine taşıyacak bir kadrodur. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen bir liderimiz ile birlikte yolculuğa çıktık. AK Parti bu yolculuğun partisidir. AK Parti ile başlayan değişim ve dönüşüm Türkiye’nin her bir karesinde hissedildi" dedi.

Tüm kadrolarda yaşanan değişim ve dönüşümün en son 18 Ağustos tarihinde gerçekleştiğini vurgulayan Karaaslan, ”Kongremizde bu kez partimizin yönetim kurulları ve üst düzey yöneticileri arasında gerçekleşti. Yüzde 60’a yakın bir değişim yaşandı. Her zaman AK Parti’nin değişmez ilkesi değişimdir. Bizim değişimden yana bir tereddütlümüz yok. Ama tecrübe ile yeniliği bir arada harmanlayabilen ve bunu çok başarılı yapabilen bir bakış açısı hakim oldu. Bu şekilde de 50 kişilik yönetim kurulu kadrosu belirlendi. Burada kadın üye sayısının 9’lardan 15’lere kadar çıktığını gördük. Gençlerimiz de kadroda. Dolayısı ile çok genç kadro ile birlikte tekrar şekillenen yönetim kadromuz ile birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz" diye konuştu.


DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR


AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise “Biz bir davanın insanlarıyız. Ülkemizi 2023'e hazırlıyoruz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize verdiği direktifle talimatlar doğrultusunda ülkemizi 2023'e hazırlıyoruz. Çok işimiz var 2023’e giderken süreç içerisinde tabi bunun içinde Samsunumuzun da 2019 projeksiyonu var. Ülkemiz genelindeki mücadele bir 2023 Türkiye’si inşa etmek olduğu kadar biz tabi şuanda siyasiyetimizin Samsun odağındayız" ifadelerini kullandı.