bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
AK Parti Atakum'dan Vali Kaymak'a ziyaret
GÜNCEL // 10 Kasım 2017 Cuma 10:51 // Güncelleme: 10 Kasım 2017 Cuma 10:51

Geçtiğimiz ay yapılan AK Parti Atakum İlçe  Kongresi?nde İlçe Başkanlığına seçilen Av. Haluk Köksoy ile ilçe yönetimi Samsun Valisi Osman Kaymak`a nezaket ziyaretinde bulundu

AK Parti Atakum'dan Vali Kaymak'a ziyaret

Samimi bir ortamda geçen ziyarette birlik ve beraberlik mesajlarının yanı sıra Samsun ve Atakum ölçeğiyle ile ilgili çalışmalar ve ülke gündemiyle alakalı fikir alışverişi de yapıldı . Ziyarette  konuşan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av.Haluk Köksoy, “”Tekrar şehrimize hoşgeldiniz yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele verip Atakum`a daha güzel hizmetler edeceğiz. Gelişen büyüyen Atakum emin adımlarla büyümeye devam edecektir”” dedi.

Vali Osman Kaymak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ““Öncelikle başta İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Görüşmeden memnun kalan AK parti Atakum ilçe Başkanı Av. Haluk Köksoy, misafirperverliklerinden dolayı Samsun Valisi Osman Kaymak`a teşekkürlerini sundu.

AK Parti Atakum'dan Vali Kaymak'a ziyaret