bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ağaç katliamı Akakum Kent Konseyi'ni harekete geçirdi
GÜNCEL // 14 Kasım 2021 Pazar 18:00 // Güncelleme: 14 Kasım 2021 Pazar 18:00
Ağaç katliamı Akakum Kent Konseyi'ni harekete geçirdi
Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesinin yapılacağı açıklanarak yıkımına başlanan Türk-İş Eğitim Uygulama Oteli çevresinde ağaç katliamı başladı.  Atakum Kent Konseyi Başkanı Şevket Özkaya konuyla ilgili bir açıklama yaparak yasal yollara başvuracaklarını belirtti. 

Özkaya, "Ne yazık ki kompleksin yıkımı sırasında içlerinde asırlık olanlarında bulunduğu pek çok ağacın kesildiğini büyük bir üzüntü ile tespit etmiş bulunuyoruz.Burada ağaçların hesapsızca ve denetimsizce kesiliyor olması çok kötü bir durum olmasının ötesinde resmen bir çevre katliamıdır. Atakum Kent Konseyi olarak kentimizin sınırlı yeşil alanlarının yok edilerek betona boğulmasına yol açan bu ve bu gibi uygulamalara kayıtsız ve sessiz kalmamız mümkün değildir. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bu tutumunu şiddetle protesto ediyor söz konusu ağaçların kesilmesinde sorumluluğu bulunanlardan hesap sorulmasını istiyoruz" dedi.

Atakum Kent Konseyi Başkanı Şevket Özkaya, Kent Konseyi tarafından konu ile ilgili hukuki sürecin başlatılacağını ve ağaç katliamı konusunun peşinin bırakılmayacağını ifade etti.